Mama Sylvie en Oliver (bijna 2 jaar) ontdekten samen 'De crèche van Muis'. " We waren nog niet eerder bekend met de mooie pop-u...

Fantasie loslaten na een mooi verhaal

Mama Sylvie en Oliver (bijna 2 jaar) ontdekten samen 'De crèche van Muis'. "We waren nog niet eerder bekend met de mooie pop-up boekjes van Lucy Cousins", vertelt mama Sylvie. Oliver opent de crèchedeuren, drukt de speelfiguurtjes uit en speelt het verhaal nu ook zelf.
 
Muis vindt het leuk op de crèche. Ze heeft er veel vriendjes en er is van alles te doen. Muis en Dottie maken allebei een schilderij. Later leest meneer Pauw een mooi verhaal voor. Dan komt het rustuurtje en daarna is het tijd voor muziek en buiten spelen.
"Wat ik niet verwacht had, was dat het boekje van degelijke kwaliteit is, alsook de pop-up figuurtjes. Ik had eerst het idee dat dit snel stuk zou zijn, maar door het harde karton viel dit beter mee dan verwacht", zegt mama Sylvie.


"Onze Oliver die zeer enthousiast was om mee te komen lezen in het boekje, heeft enorm genoten van het verhaal en heeft weer een aantal woordjes bijgeleerd. De tekeningen die gebruikt worden, zijn helemaal op kinderniveau en de kleuren zijn fantastisch."

"Iets veranderen aan het boekje? Nee, zeker niet. Het totaal concept is helemaal af en het was een leuke ervaring met een nieuwe manier van boekjes ontdekken met het pop-up gedeelte.""Het boekje is zeker aan te raden voor andere ouders, kort maar zeer leuk verhaaltje en de pop-up figuurtjes zijn ook een must voor de al wat oudere kinderen die ermee een eigen verhaal kunnen maken. Ik ben nu ook meer geneigd om voor deze boekjes te gaan, zo kunnen de kinderen zelf hun fantasie loslaten na een mooi verhaaltje."


Dit boek is voor € 11,50 te koop in de boekhandel.


Meer weten?
https://www.standaarduitgeverij.be