JEF brengt de jeugdfilm Monky uit in de Vlaamse bioscopen op 26 juni. De film gaat over een gezin dat plots een aapje in huis krijgt, en ze ...

Proefkonijn gezocht: Première Jeugdfilm Monky

JEF brengt de jeugdfilm Monky uit in de Vlaamse bioscopen op 26 juni. De film gaat over een gezin dat plots een aapje in huis krijgt, en ze beleven vanaf dan de gekste avonturen. 

Op een dag vindt de elfjarige Frank een echte aap in de tuin. Hij noemt zijn nieuwe vriend Monky. De komst van de aap zorgt voor veel opwinding en plezier, maar maakt ook een stil verdriet terug wakker. Het duurt immers niet lang voor Frank beseft dat Monky niet toevallig in hun tuin terecht kwam. De zoektocht naar antwoorden sleept het hele gezin mee op een aangrijpend avontuur dat hen tot diep in de jungle van Thailand voert.


Een film vol grappige, kleurrijke personages, die ons toch uitdaagt om met andere ogen te kijken naar rouw en verwerking. In deze rollercoaster van emoties zijn schattige aapjes de ultieme charme-factor die een ernstig thema licht verteerbaar maken.   

JEF organiseert nu zaterdag 22 juni in Cinema Zed in Leuven om 14 uur de première van Monky. De avontuurlijke, speelse elementen uit de film (met de tagline "Hang de aap uit") zetten ze daar in de verf. Er is o.a. een photobooth (waar je foto kan maken in de jungle), donkey kong spel, bananenchips als hapjes, ... Getest op kinderen zkt een gezin dat zaterdag de aap wil gaan uithangen. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Geef je naam en leeftijd en vertel wat jij doet als je de aap uithangt. Reageren kan tot en met donderdag 20 juni.Meer weten?
https://www.jeugdfilm.be/beleef-film/thuis/monky


Foto's?
JEF