" Muren, schuiven, mappen, … alles en iedereen wordt bedolven onder de knutselwerkjes en tekeningen van onze meisjes. Tot nu toe schrev...

Voor de echte pareltjes

"Muren, schuiven, mappen, … alles en iedereen wordt bedolven onder de knutselwerkjes en tekeningen van onze meisjes. Tot nu toe schreven we de datum erop en bewaarden we de mooiste exemplaren aan onze magneetmuur of in een bewaardoos, maar echt ideaal was dat toch niet. Tot we de oproep zagen verschijnen en Odile en Alice werden uitgekozen om het ‘Bewaarboek voor tekeningen’ van uitgeverij Lannoo te testen!"

"Toen het pakket in de brievenbus zat, konden de meisjes niet wachten om het uit te pakken en werd er meteen héél enthousiast in gesnuisterd. 'Wauw! Zoveel plaats, zo’n mooi boek, mogen we al tekeningen maken?'", vertelt mama Evelien.


"Het boek is dan ook heel mooi vormgegeven en maakt van elke tekening een klein
kunstwerk door het voorgetekende kader. Je kiest zelf of je een nieuwe tekening maakt, of
er een eerder gemaakt kunstwerk in kleeft. En bij elk kunstwerk kan je ook de datum en een titel schrijven, zodat je binnen 10/20/50 jaar nog steeds weet wat je toen tekende ;-).
""Er is voldoende ruimte voor vrije tekeningen en knutselwerkjes, maar daarnaast vind je ook
een aantal tekenopdrachten en vragen terug. Ideaal voor wie niet meteen inspiratie heeft, én om het boek nog net wat persoonlijker te maken.
"


"Het liefst van al zouden Odile en Alice al hun tekeningen in het boek willen kleven, maar
voorlopig moeten die eerst nog de strenge ‘mama-selectie-procedure’ doorstaan. Want het
boek dient hier vooral om de echte pareltjes te bewaren!
""Omdat Odile en Alice (en mama) hun tekeningen liefst niet wilden mengen, was het een
moeilijke beslissing om het boek aan één meisje toe te wijzen. Maar dat hebben we opgelost door de volgende dag een extra boek aan te kopen in de boekhandel voor de zus.
Dat kan wel tellen als goedkeuring, denk ik ;-).
"


"We zouden het dus zéker aanraden aan vrienden, vriendinnetjes… en hebben zelfs al een
extra exemplaar liggen om cadeau te geven! Kortom een handig, mooi, kindvriendelijk, creatief, bewaarboek! Wij zijn fan!
"Het boek kost € 17,99.   


Meer weten?
https://www.lannoo.be/nl/het-bewaarboek-voor-tekeningen