Het is zomer! Tijd voor uitstapjes. Gepland, maar ook onverwacht. En dan is het altijd fijn om snel een lekker drankje te kunnen meenemen. C...

Geperst fruit & water, dat is alles!

Het is zomer! Tijd voor uitstapjes. Gepland, maar ook onverwacht. En dan is het altijd fijn om snel een lekker drankje te kunnen meenemen. Cawston Press is daar ideaal voor. Lekker, fris en zonder toegevoegde suikers. Proeven?


Cawston Press is gemaakt voor en door mensen met een passie voor heerlijke smaakvolle dranken. De vernieuwde ingrediënten in de dranken van Cawston Press roepen heerlijk zomerse smaken op. Er wordt gebruik gemaakt van de beste ingrediënten die met de hand worden geselecteerd om de meest pure smaken te creëren. Simpele en vertrouwde ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen.

Sinds dit jaar heeft Cawston Press de toegevoegde suikers verwijderd zonder kunstmatige toevoegingen te gebruiken. Dit levert gemiddeld 24% minder calorieën per drank op. Meer genieten dus!


De fruitwaters van Cawston Press kids hebben geen toegevoegde suikers of zoetstoffen en zijn verkrijgbaar in 3 smaken:
* Apple & Mango
* Apple & Pear
* Apple & Summer berriesEn wij hebben ze geproefd! Heerlijk gekoeld en goed schudden voor gebruik! Fruitig én fris, zo smaken ze. Lekker op een zonnige dag.

In het kader Mei plasticvrij (en in alle andere maanden van het jaar uiteraard ook) zijn kleine verpakkingen niet ideaal. Daar zijn we ons van bewust. Daarom kopen we ze niet al te vaak. Deze brikjes worden wel volledig gerecycleerd, ook de rietjes. En je kan ook liter verpakkingen kopen.Het is niet gewoon een drankje. De mogelijkheden zijn oneindig. Smoothies, ijsjes, mocktails, ... Je vindt heel wat leuke receptjes op deze website terug.

Deze sapjes zijn onder andere verkrijgbaar bij Marqt, Albert Heijn, Jumbo, Pathé bioscopen en diverse groothandels.Meer weten?
www.d-drinks.nl