Snoep, chips, bitterballen, chocomousse, choco, ... Bestaan er gezonde alternatieven voor deze verwennerijen? Ja hoor! Steffi Vertriest z...

Gezonde alternatieven

Snoep, chips, bitterballen, chocomousse, choco, ... Bestaan er gezonde alternatieven voor deze verwennerijen? Ja hoor! Steffi Vertriest zorgt er in het gloednieuwe njam!-programma 'Steffi's Healthy Pleasures' voor dat je vanaf nu zondigt zonder schuldgevoel. De njam!-fans deelden hun guilty pleasures, Steffi ging ermee aan de slag en inspireert nu met gezonde alternatieven voor allerlei verwennerijen. Ik ga er hier zeker een aantal uittesten op mijn kritisch testpubliek.

Na drie succesvolle seizoenen van 'De Gezonde Goesting', maakt Steffi nu van a guilty pleasure, a healthy one. Denk maar aan gefrituurde aperitiefhapjes. Ze komen vaak op tafel bij een aperitiefje. Daarom maakt Steffi in de eerste aflevering een gezond borrelhapje, namelijk kabeljauwcakes. Én ze zorgt ook voor een heuse wafelenbak!Andere gezonde alternatieven op guilty pleasures die in het programma aan bod komen, zijn chips, chocopasta, vegan mac ’n cheese, skyrtaart, scrambled tofu, chocomoussetaart, groentelasagne en zelfs vegan schepsnoep… Stuk voor stuk overheerlijk. En nóg beter: stuk voor stuk guilt-free!


Steffi's Healthy Pleasures, nieuw op njam! vanaf 16 maart. Elke zaterdag een nieuwe aflevering om 9u00, 17u00 en 23u30.


Meer weten?
https://njam.tv

Foto's?
Njam