Nagellak, lipgloss, haarmascara en make-up van krijt, June kan het allemaal maken! Met haar Project Mc² ultieme tas kan ze heerlijk experime...

Topproduct voor meisjes die zich graag mooi maken

Nagellak, lipgloss, haarmascara en make-up van krijt, June kan het allemaal maken! Met haar Project Mc² ultieme tas kan ze heerlijk experimenteren én er geweldig uitzien! Benieuwd wat June ervan vindt?


"Mijn dochtertje June was vol enthousiasme begonnen, maar had toch wel de hulp nodig van de mama. Voor kindjes onder 8 jaar denk ik dat dit wel nog moeilijk is om alleen mee te exprimenteren. Het lijkt mij eerder is voor kinderen rond 10 jaar", vertelt mama Stephanie.

"De opbergruimte vindt ze superleuk en ook dat ze dit als een soort van rugzak kan dragen. De voorziening voor een iPod is absoluut ook een pluspunt. En zeker omdat we aan de hand van een filmpje op YouTube de lipgloss hebben gemaakt en de nagellak. 😊 In het boekje vonden we het namelijk iets moeilijker uitgelegd. We hadden ook de App gedownload, maar daar hadden we niet de mogelijkheid om het in het Nederlands te zetten, wat wel spijtig was. Of is dit wel mogelijk? Kan men ergens de taal veranderen?""De oogschaduw hebben we spijtig genoeg nog niet kunnen uittesten. Hiervoor hebben we een oven nodig en dat hebben we op dit ogenblik niet. (wonen tijdelijk in een appartement)
Dit gaan we zeker en vast nog uitproberen tijdens de vakantie bij de grootouders.
"

"Het concept met iets zelf maken en nadien ook kunnen uittesten op jezelf, vond June geweldig. En dan vooral als het make-up enzo is. Het is echt een meisjesproduct. En vooral voor meisjes die zich graag mooi maken. Ik zou het wel eerder aanraden voor meisjes vanaf 10 jaar."
"Samengevat :

Positieve punten :
* het concept zelf maken - uittesten op jezelf

* leuke opbergruimte / rugzakje
* mogelijkheid om iPod/gsm vast te klikken om zo de filmpjes te kunnen volgen en zelf maken
* topproduct voor meisjes die zich graag mooi maken

Negatieve punten :
* in het boekje wordt het minder goed uitgelegd
* app niet in het Nederlands.
"
De Project Mc² Ultimate Makeover bag is te koop voor een adviesprijs van € 64,99.