Volgende week dinsdag verschijnt het Bewaarboek voor tekeningen van Studio Maria & Mama Baas. Dit bewaarboek is dé oplossing voor de ono...

Bewaarboek voor tekeningen

Volgende week dinsdag verschijnt het Bewaarboek voor tekeningen van Studio Maria & Mama Baas. Dit bewaarboek is dé oplossing voor de onophoudelijke stroom aan 'kunstwerkjes' die jouw kind maakt op school of aan de keukentafel.

Na een tijdje is je koelkast te klein om alle tekeningen van je kind(eren) op te hangen, maar hun kunstwerkjes weggooien is zonde! Met 'Het bewaarboek voor tekeningen' bewaar je alle mooiste creaties op één plek. Zo heb je een mooi verzamelboek, voor nu en voor later! Bovendien bevat dit originele boek ook tal van leuke tekenopdrachtjes! 


Dit bewaarboek staat vol prachtige kaders die uitnodigen om te tekenen, schilderen en kleuren. Of plak er de allermooiste tekeningen in en bewaar ze voor later. Alle andere creaties mogen dan met een gerust hart stiekem toch richting prullenmand. :)

Zo maak je op een eenvoudige manier een mooi overzicht van een kindertijd vol tekeningen. Noteer titels en data, verbaas je over groeiend tekentalent en laat je kind antwoorden op inspirerende vragen. Je krijgt meteen een prachtig boek vol kinderkunst om in te kaderen.Nee, mama heeft jouw tekening niet in de prullenmand gegooid! Dat zou ik nooit doen!’ ;)
mama van Maurice (5 jaar)
   
Het boek verschijnt dinsdag 12 februari en zal € 17,99 kosten.    
Meer weten?
https://www.lannoo.be/nl/het-bewaarboek-voor-tekeningen

Foto's?
Lannoo