Ben jij ook zo dol op film? Zet dan jouw krokusvakantie in het teken van het JEF festival! Daar kan je terecht voor supergoeie films met ins...

Proefkonijn gezocht: Feestelijke opening JEF festival

Ben jij ook zo dol op film? Zet dan jouw krokusvakantie in het teken van het JEF festival! Daar kan je terecht voor supergoeie films met inspirerende masterclasses en spectaculaire workshops.

Het programma is om van te shaken: vol films, premières, audiovisuele installaties en andere exclusieve events voor en door kinderen en jongeren. Vanwaar dat geshake? Het thema van het JEF festival is dit jaar JEF dance!

Festivalmeters Tatyana Beloy en Soe Nsuki vertegenwoordigen dit jaar het JEF festival. Volg hun festivalkeuzes via instagram.com/jeugdfilm en facebook.com/jeugdfilm in aanloop naar de krokusvakantie.

Kijk hier voor het volledige programma. Getest op kinderen mag op zaterdag 23 februari een proefkonijn met zijn/haar gezin naar de feestelijke opening van het JEF festival met de film Los Bando in het Zuiderpershuis in Antwerpen OF in Cinema Lumière, Stedelijk Conservatorium, De Republiek in Brugge sturen. Het grote moment is aangebroken voor boezemvrienden Axel en Grim. Ze dromen al jaren van de grote doorbraak voor hun rockband Los Bando Immortale, en nu ze mogen meedoen aan een nationale muziekwedstrijd, ligt de wereld aan hun voeten. Maar hoe geraken ze bij de finale, die aan de andere kant van het land wordt georganiseerd? En wie durft Axel vertellen dat hij helemaal niet kan zingen? Met een rallypiloot achter het stuur en een 9-jarige celliste op de voorbank, ontaardt de tocht in een wilde achtervolging, terwijl politiewagens en ongeruste ouders hen op de hielen zitten.

De muzikale première van Los Bando (regisseur Christian Lo) vindt plaats in aanwezigheid van festivalmeters Tatyana Beloy en Soe Nsuki, hoofdactrice Tiril Marie Høistad Berger en scenarist Arild Tryggestad. De film was vorig jaar deel van de Berlinale selectie Generation K+.


Getest op kinderen zkt een proefkonijn voor de feestelijke opening van het JEF festival mét de film Los Bando in Antwerpen of Brugge. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel wat jouw favoriete band is! Reageren kan tot en met dinsdag 5 februari.


Meer weten?
https://jeffestival.be/nl/films/los-bando

Foto's?
JEF