De eerste sneeuw is nog niet helemaal gesmolten en toch kijkt IKEA al uit naar de zomer. Geloof ons, bij het zien van deze collectie zal de ...

Haal alles uit de zomer

De eerste sneeuw is nog niet helemaal gesmolten en toch kijkt IKEA al uit naar de zomer. Geloof ons, bij het zien van deze collectie zal de sneeuw smelten als sneeuw voor de zon! Vanaf volgende week is de SOMMAR 2019 collectie beschikbaar in alle Belgische IKEA winkels en op IKEA.be. Deze zomer lanceert IKEA een hele reeks producten die je uitnodigen om te genieten van de kleine momenten en je aansporen om er een zorgeloze zomer van te maken in een kleurrijke omgeving. Vrolijke picknick essentials, comfortabel tuinmeubilair, feestelijke verlichting en nog zo veel meer. Kortom: producten die je zin geven om de buitenlucht op te snuiven en ieder moment te koesteren.


IKEA kijkt regelmatig verder dan de evidente plekken om talent te ontdekken en leerrijke samenwerkingen op te zetten. Om ook dit jaar grenzen te verleggen werkt IKEA voor de SOMMAR 2019 collectie samen met Lotta K├╝hlhorn, Malin Unnborn en de designgroep Textilgruppen & Papperian. Textilgruppen & Papperian werd in 2001 opgericht in Zweden als onderdeel van een initiatief voor mensen met een beperking en een sterke passie voor kunst. Samen ontwikkelden ze kleurrijke patronen in een geometrische en gedurfde stijl voor de nieuwe zomercollectie.


IKEA moedigt iedereen aan om deze zomer de kleine momenten te koesteren die op het eerste gezicht minder belangrijk lijken. IJsjes eten voor lunch, genieten van een spontane picknick of gaan zwemmen na het werk: omarm de zomer met de SOMMAR collectie die de vakantiesfeer meteen oproept. Geen tuin of terras om te genieten van het zalige zomerweer? Kies dan voor de schattige SOMMAR picknickmanden het tafelkleed en ga erop uit in de natuur. Laat jouw fantasie maar de vrije loop en geniet, buiten.De finishing touch om het buiten gezellig te maken? Met de SOLVINDEN LED lichtketting maak je het de hele nacht gezellig op een warme zomeravond. Wij zijn alvast helemaal gesmolten voor deze kleurrijke collectie. Jullie ook?


Meer weten?

ikea.be

Foto's?
Ikea