RC Dozer Racer is de enige op afstand bestuurbare auto ontworpen voor kleuters. Met één druk op de knop kunnen kinderen de wagen veranderen ...

Zowel een bulldozer als een racewagen!

RC Dozer Racer is de enige op afstand bestuurbare auto ontworpen voor kleuters. Met één druk op de knop kunnen kinderen de wagen veranderen van een bulldozer die gebouwen neerhaalt tot een raceauto die op weg is naar de finish.

Deze wagen knalt door obstakels als een grote, krachtige bulldozer of racet op topsnelheid als een gestroomlijnde racewagen.


Little Tikes maakt producten die actief en fantasievol spelen voor kinderen stimuleren. Little Tikes heeft alles wat je nodig hebt, van speelhuizen voor kinderen tot speeltuinen om je kinderen te helpen actief te zijn, maar het voldoet ook aan strenge veiligheidsnormen. Van picknicktafels tot race-autobedden, ze hebben het onder de knie. Little Tikes baby- en peuterspeelgoed is leuk en veilig tegelijk, en helpt jonge geesten te groeien en te ontdekken!

* 2-in-1-wagen met afstandsbediening transformeert met één druk op de knop.
* Knal door obstakels als een grote, krachtige bulldozer of race op topsnelheid als een gestroomlijnde racewagen.
* Bevat 2 rijstanden voor meer kracht of snelheid.
* De makkelijk te gebruiken afstandsbediening is perfect voor racers van alle leeftijden.De adviesprijs bedraagt € 39,99.
Meer weten?
https://www.littletikes.com/


Foto's?
Little Tikes