In Brussel werd voor de 19de keer reeds de award voor Speelgoed van het Jaar uitgereikt door de Belgische speelgoedfederatie onder leiding v...

Magische eenhoornpoep

In Brussel werd voor de 19de keer reeds de award voor Speelgoed van het Jaar uitgereikt door de Belgische speelgoedfederatie onder leiding van een jury van experten uit de sector. We zien verschillende nieuwe trends en voorkeuren in de speelgoedmarkt in 2018, waaronder verzamelproducten, slijm en unicorns de populairste zijn.

Dit jaar werd voor de eerste maal ook een nieuwe categorie toegevoegd, door deze evoluties van de speelgoedmarkt: de categorie ‘Collectibles’ of ‘Verzamelobjecten’. De populariteit van ‘Collectibles’ stijgt namelijk enorm. In deze nieuwe categorie werd de Poopsie Slime Surprise – Poop Pack van MGA Entertainment gekroond tot winnaar van het Speelgoed van het Jaar.  Dit product combineert verschillende trends in de speelgoedmarkt in 2018 en is dan ook een zeer gewild item onder kids, gezien ook hun grote influencervoorbeelden er razend enthousiast over zijn.

Maak magische eenhoornpoep (slijm) met de mysterieuze Poopsie-packs! Met een klein beetje eenhoornmagie en sprankels, kun je de eenhoornpoep aanpassen en het meerdere keren omtoveren en transformeren! Wanneer je de deur uit gaat, berg je jouw poepslijm makkelijk op in de collectible-sleutelhanger van Poopsie. Er vallen meer dan 15 stuks te verzamelen!

In dezelfde Poopsie speelgoedlijn kan je ook kennismaken met de Poopsie Surprise Unicorn en de Poopsie Pooey Puitton handtas.

Poopsie Surprise Unicorn
Het leukste speelgoed van het najaar laat je creatief omgaan met wat je Unicornvriendinnetje achterlaat in haar potje. Als ze haar flesje krijgt en op haar potje gaat, maakt ze verrassende, verzamelbare Unicorndrolletjes. Voeg wat Unicornmagie en -sprankels toe aan elke sanitaire stop om telkens een unieke slijmcombinatie te maken!
Laat je volledig gaan met meer dan 20 magische verrassingen bij elke Surprise Unicorn! Er zijn vier magische Unicorns te verzamelen!Poopsie Pooey Puitton
Voor wie er niet vies van is om de handen vuil te maken, is er het Pooey Puitton tasje. Dat is de optimale super Slime Surprise met méér dan 35 magische verrassingen! Creëer magische, geurende Unicornhoopjes in alle kleuren van de regenboog! Afgekruid met wat Unicornmagie, glitters en crunch maak je steeds weer nieuwe Unicorncreaties. Als je moet gaan, kan je je creatie bewaren in het luchtdichte potje om je Unicornhoopje dagvers te houden!
 Meer weten?
https://www.dreamland.be/e/nl/dl/poopsie-slime-surprise-115275

Foto's?
MGA Entertainment