Jarenlang heeft commissaris Gordon de rust in het bos bewaard. Nu droomt hij van zijn pensioen. Met de pientere muis Paddy heeft hij de idea...

Proefkonijn gezocht: Gordon & Paddy De zaak van de gestolen nootjes

Jarenlang heeft commissaris Gordon de rust in het bos bewaard. Nu droomt hij van zijn pensioen. Met de pientere muis Paddy heeft hij de ideale opvolger gevonden. Voor haar eerste zaak moet Paddy meteen stevig aan de slag: wie heeft de nootjes van de eekhoorn gestolen? Waar is het verdwenen ei gebleven? En is de vos echt een superschurk?

Samen zijn Gordon & Paddy een onklopbaar team: de ervaren oude man en de jonge spring-in’t-veld. Gezellige animatiefilm op maat van een heel jong publiek. Met de looks van een schattig prentenboek, en het verhaal van een spannende detective.
Vanaf 24 oktober 2018 te zien in UGC Antwerpen en Mechelen, Cinema Lumière (Brugge), Studio Skoop (Gent), Cinema Zed (Leuven), BUDA (Kortrijk)!
Getest op kinderen zkt een proefkonijn om met het hele gezin (4 tickets) kennis te maken met Gordon & Paddy in een bioscoop in de buurt. Iets voor jullie? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel met wie jij een onklopbaar team vormt. Reageren kan tot en met dinsdag 6 november. Meer weten?
https://professionals.jeugdfilm.be/nl/film/gordon-and-paddy

Foto's?
JEF