Stoere jongens en meisjes? Die hebben geen schrik van dino's! Meer zelfs: ze beschermen hun wondjes met dino's, poetsen hun tanden m...

Kruidvat Dinotrux: voor stoere jongens en meisjes

Stoere jongens en meisjes? Die hebben geen schrik van dino's! Meer zelfs: ze beschermen hun wondjes met dino's, poetsen hun tanden met dino's, verzorgen hun haren én douchen zelfs met dino's! Durf jij het aan?KRUIDVAT DINOTRUX KINDERPLEISTERS

Deze Pleisters laten ieder stoer kindje weer lachen. Kruidvat Dinotrux Pleisters beschermen wondjes tegen vocht en vuil. Ze zijn gemakkelijk te verwijderen, huidvriendelijk en hechten niet aan de wond.
Prijs: € 1,69KRUIDVAT DINOTRUX PEUTERTANDPASTA
Een Tandpasta is speciaal ontwikkeld voor stoere kindjes. Deze tandpasta heeft een milde aardbeiensmaak en bevat een optimale hoeveelheid fluoride voor jonge kinderen. Fluoride maakt het glazuur harder en beschermt het tegen gaatjes.

Tip: Tandenpoetsen is verstandig vanaf het doorbreken van de tandjes. Help kinderen jonger dan zes jaar met poetsen.
Prijs: € 1,05  KRUIDVAT DINOTRUX TANDENBORSTELS
Deze Tandenborstels zijn speciaal ontwikkeld voor stoere kindjes van 3 tot 7 jaar. Ze hebben een compacte borstelkop en zacht rubber op het handvat om het poetsen gemakkelijker te maken. De afgeronde borstelharen helpen beschadiging van het tandvlees voorkomen, terwijl de tandjes grondig worden gereinigd. Help kinderen jonger dan zes jaar met poetsen.
Prijs: € 1,49

KRUIDVAT DINOTRUX SHAMPOO EN DOUCHEGEL
Deze Shampoo en Douchegel is speciaal ontwikkeld voor echte stoere jongens. Het reinigt het haar en de huid op milde wijze. Daarnaast is de shampoo en douchegel 100% zeepvrij, dermatologisch getest, pH huidneutraal en zonder parabenen. Met een heerlijke frisse geur.                                                                           
Prijs: € 1,99KRUIDVAT DINOTRUX STYLING GEL
Deze Styling Gel is speciaal ontwikkeld voor stoere, strakke en verzorgde kapsels. De Styling Gel is een sneldrogende, ultra sterke gel en geschikt voor ieder haartype. Bovendien heeft de toegevoegde pro-vitamine B5 een verzorgende  en beschermende werking. Zowel op nat als droog haar te gebruiken en gemakkelijk uitkambaar.
Prijs: € 1,99

Meer weten?
www.kruidvat.beFoto's?
Kruidvat