Creëer unieke gepersonaliseerde Emoji’s met de Emoji Maker. Projecteer je creatieve creaties op elk oppervlak met de Picture Projector. Laat...

Een najaar met eindeloos plezier

Creëer unieke gepersonaliseerde Emoji’s met de Emoji Maker. Projecteer je creatieve creaties op elk oppervlak met de Picture Projector. Laat je favoriete illustraties knallen in het donker met het Ultimate Light Board. Maak je eigen kleurige en geurende stickers met de Silly Scents Sticker Maker. Beleef een najaar vol eindeloos plezier met Crayola!


Emoji Maker
Maak je eigen Emoji stempelstift met de Crayola Emoji Maker! De bijgeleverde set bevat alles wat je nodig hebt om 16 verschillende gepersonaliseerde stempelstiften te maken. Mix, meet en klik de stift eenvoudig in elkaar en geef de stift een originele naam dankzij de 16 etiketten. Met de Emoji stempelstift kun je je eigen unieke Emoji berichten delen met je vrienden! De inkt is volledig veilig en afwasbaar van huid en kleding.
Leeftijd: 6+ | Prijs: €24,95Picture Projector
Door de Picture Projector kun je ook creatief zijn in het donker! Kleur je eigen tekening direct op de projector dankzij de drie bijgeleverde speciale uitwasbare stiften. Ben je klaar met je tekening? Berg je stiften dan op in de onderkant van de projector. Projecteer daarna jouw tekening op het plafond, de muur of jezelf! Je kunt je creatie zo groot maken als je zelf wilt door middel van de draaiknop. Door de handvaten kun je makkelijk rondlopen met de projector zodat je je creaties overal kunt laten zien. Om opnieuw te beginnen veeg je simpelweg je tekening uit. Op deze manier kun je eindeloos blijven ontwerpen en projecteren.
Leeftijd: 5+ | Prijs: €19,95Ultimate Light Board
Ga aan de slag met het Ultimate Light Board en maak de mooiste tekeningen door middel van licht! Door de zes felgekleurde Crayola Gel FX Stiften kun je de mooiste kunstwerken maken. Door het paneel van het bord uit te trekken is het ook mogelijk je favoriete illustraties over te trekken. Ben je klaar? Doe dan het licht uit en ontdek door middel van de drie LED licht effecten de verschillende manieren om jouw kunstwerk in het donker te laten knallen. Door het herbruikbare bord heb je eindeloos tekenplezier!
Leeftijd: 6+ | Prijs: €29,95Silly Scents Sticker Maker
Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp jouw eigen kleurige en geurende stickers met de Crayola Silly Scents Sticker Maker! Transformeer foto’s en afbeeldingen in stickers. Leg een blanco stickervel in de Sticker Maker en plaats daarop jouw uitgeknipte plaatje of foto, daarna haal je simpelweg de hendel over. Voorzie je sticker van fruitige kleuren en geuren met de Crayola Silly Scents stiften. Kies uit een groot aantal vrolijke tekeningen die zijn bijgevoegd om zelf in te kleuren of start vanuit een blanco vel papier. Je kunt nu jouw spulletjes decoreren met je zelfgemaakte en herkleefbare stickers die ook nog eens lekker ruiken! De set bevat de Sticker Maker, 10 voorgedrukte stickervellen, 10 blanco stickervellen, 6 geurstiften en 3 transparante viltstiften met geur.
Leeftijd: 6+ | Prijs: € 22,95Uitbreidingset Washimals
Geef je lievelingsdieren een gepersonaliseerd kleurrijk design! Kleur en verzorg nog meer dieren met de navulling van Washimals. Deze sets bevat twee nieuwe Washimals (honden of katten), 3 nieuwe kleuren Crayola viltstiften met ultra-schone inkt en schoonmaakborstel. Deze set is een aanvulling op de originele Washimals set met schoonmaakbadje en zorgt voor nog meer speelplezier.
Leeftijd: 3+ | Prijs: € 11,95Het Ultimate Light Board, Picture Projector, Silly Scents Sticker Maker, Emoji Maker en Washimals zijn vanaf september verkrijgbaar in diverse speelgoedwinkels en ook online via Bol.com.Meer weten?
http://www.crayola.be/nl-be.aspx

Foto's?
Crayola