Lolly’s, Jelly Beans, gommen, visjes en zo veel meer…het lekkerste bordspel van het najaar is er eentje om je tanden in te zetten! Het werel...

Candy Crush, een bordspel om van te snoepen!

Lolly’s, Jelly Beans, gommen, visjes en zo veel meer…het lekkerste bordspel van het najaar is er eentje om je tanden in te zetten! Het wereldberoemde spel Candy Crush lanceert dit najaar namelijk een heus bordspel! Maar geen nood, een afspraak met de tandarts zal je er na afloop niet aan overhouden!

In het Candy Crush bordspel is het de bedoeling om als eerste alle verschillende snoepjes te verzamelen en zo de kers in het midden te bereiken!

Stel je creativiteit op de proef en maak een magische ketting van snoepjes, om zo als eerste het midden van het spelbord te bereiken waar de kers zich bevindt. Een te hoge suikerspiegel zal je hier niet van oplopen, al zal de spanningsmeter wel de hoogte in schieten naarmate je dichter bij de kers komt! 

Maar houd je tegenspelers goed in de gaten, want zodra 3 snoepjes van dezelfde kleur naast elkaar liggen, valt je plannetje in duigen!
Laat dus je tanden zien en wees je tegenspelers te slim af, om zo met de zoete prijs aan de haal te gaan!

Delicious!


Kort samengevat:
* leeftijd: 8+
* 2-4 spelers
* 30 minuten
* adviesprijs: € 19,99Meer weten?
http://www.justgames.nl/

Foto's?

Just Games