Rol het nieuwe schooljaar in met Decathlon. Met deze leuke OXELO kinderstep leert je peuter of kleuter in no time sturen en zijn evenwicht v...

Proefkonijn gezocht: OXELO kinderstep

Rol het nieuwe schooljaar in met Decathlon. Met deze leuke OXELO kinderstep leert je peuter of kleuter in no time sturen en zijn evenwicht vinden! Recht naar school dus!

Alles loopt op wieltjes voor de allerkleinsten die hun eerste step uitproberen. De step is in een regenboog van kleurtjes, van snoeproze tot limoengroen, te verkrijgen. 

De OXELO kinderstep is ontworpen voor: kinderen van 2 tot 4 jaar die niet kunnen wachten om te vertrekken met de step.


Leuk en intu├»tief dankzij het unieke stuursysteem. De B1 is de eerste step die het leerproces bevordert, sturen vereenvoudigt en de psychomotorische ontwikkeling van kinderen vanaf 2 jaar ondersteunt. 


Getest op kinderen zkt een proefkonijntje om deze leuke step uit te testen. Step jij binnenkort naar de kinderopvang of de kleuterklas? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel wat jouw plannen zijn voor maandag 3 september! Reageren kan tot en met dinsdag 4 september.
Meer weten?
https://www.decathlon.be/nl/p/naked-frame-van-de-kinderstep-b1/_/R-p-15620?mc=8338477&c=ZWART

Foto's?
Decathlon