Je zoekt een spoor door het bos, je volgt met de oude Kelten de loop van het Schijn, je speurt naar foto's in historisch oud Deurne en j...

Proefkonijn gezocht: Zomerzoektocht ‘in het spoor van de Kelten’

Je zoekt een spoor door het bos, je volgt met de oude Kelten de loop van het Schijn, je speurt naar foto's in historisch oud Deurne en je pikt leuke natuurweetjes op. De nieuwste zoektocht bestaat uit vier delen, zo kan je volgens leeftijd en interesse kiezen voor wat jou het leukst lijkt.

Ben je klaar voor een zomerse portie natuur en geschiedenis?

Ga dan tot zondag 2 september 2018 met de Kelten op tocht doorheen het Rivierenhof. De Terra Nova zomerzoektochtbrochure ‘in het spoor van de Kelten’ kost 5 euro / boekje en kun je online aankopen via www.terranova.be of rechtstreeks contant kopen bij de domeinwachters van het Rivierenhof, Turnhoutsebaan 246 in 2100 Deurne (waar je je brochure ophaalt, tevens startplaats van de zomerzoektocht).


Getest op kinderen zkt een sportief proefkonijn voor deze zomerzoektocht. Is dat iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel waarom jij de beste speurder bent! Reageren kan tot en met dinsdag 10 juli.
Meer weten?
Bij de domeinwachters van het Rivierenhof op T 03 360 52 18 en via rivierenhof@provincieantwerpen.be en www.terranova.be


Foto's?
Terra Nova