Even ontspannen aan de dagelijkse drukte? Afkoeling nodig? Op zoek naar plezierige ontspanning voor het hele gezin? Breekt het zweet je uit?...

Proefkonijn gezocht: Dagje LAGO subtropisch zwembad

Even ontspannen aan de dagelijkse drukte? Afkoeling nodig? Op zoek naar plezierige ontspanning voor het hele gezin? Breekt het zweet je uit? LAGO staat voor een totaalbeleving voor het hele gezin, voor jong en oud, klein en groot.

Misschien heb je gisteren ons blogbericht gelezen over LAGO? Bekijk het hier zeker eens. Wie vakantiegevoel zegt, zegt LAGO! Om ook deze zomer van het zwemparadijs dé ideale locatie voor een onvergetelijke staycation te maken, zet LAGO in op grote ligweides met gezellige buitenbar, leuke buitenbaden, storm- en buikschuifglijbanen en staan er heel wat leuke activiteiten gepland.


Getest op kinderen heeft een familieticket klaar liggen. Misschien wel een ticket voor jouw gezin? Voor een dag plezier in een LAGO waterparadijs naar keuze. Wat denk je?

Getest op kinderen zkt een proefkonijn/waterrat om een ganse dag te genieten van een LAGO zwemparadijs naar keuze. Iets voor jouw gezin? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel waarom jij de grootste waterrat bent! Reageren kan tot en met dinsdag 31 juli.Meer weten?
https://www.lago.be/

Foto's?
LAGO