Drie generatie vakanties worden gezien als dé perfecte manier om meer tijd met elkaar door te brengen en familiebanden te versterken, zo bli...

Echt even samen zijn

Drie generatie vakanties worden gezien als dé perfecte manier om meer tijd met elkaar door te brengen en familiebanden te versterken, zo blijkt uit onderzoek van Center Parcs. Bij de kleinkinderen staat de extra aandacht die ze krijgen op nummer één.

Het is blijkbaar zo leuk, dat ruim een kwart (27%) van de respondenten aangeeft dat de kleinkinderen het liever willen dan een nieuwe spelcomputer, dit is significant meer dan 10 jaar geleden toen het onderzoek voor het eerst werd uitgevoerd.

Het is een bekend fenomeen: ouders hebben drukke banen en overvolle agenda’s, kinderen hebben hun vriendjes, hobby’s en school en ook de opa’s en oma’s van nu zijn actief en ondernemend. Kortom: tijd voor elkaar is schaars, terwijl veel mensen een hechte familieband juist zo waardevol vinden. Daarom is interactie en meer tijd met elkaar doorbrengen zo belangrijk. Geen mooiere manier om die band aan te halen tijdens een vakantie met (groot)ouders, kinderen en kleinkinderen. ‘Drie generatie familievakanties’ wordt het ook wel genoemd, een fenomeen dat bij Center Parcs al langer bekend is. Ruim tweederde (69%) van de respondenten geeft aan dat meer tijd met elkaar doorbrengen de belangrijkste reden is om met drie generaties op vakantie te gaan. Dit is significant meer dan 10 jaar geleden. Bij Center Parcs staat samenzijn hoog in het vaandel. De vakantieparken zijn dan ook ingericht om zowel opa’s en oma’s, kinderen en kleinkinderen een unieke vakantiebeleving te bieden. Ruim de helft van de respondenten geeft dan ook aan alles samen te doen (56%). Families kunnen bij Center Parcs écht even samen zijn en genieten van een vakantie voor iedereen. Andres Neira de Back, Marketing Director Center Parcs Europe: “Bij Center Parcs werken wij al jaren aan het creëren van het ultieme vakantiegevoel voor de hele familie om zo meer tijd met elkaar door te brengen. Onze parken zijn dan ook de ideale plek om samen te zijn; alles om jong en oud een unieke ervaring te geven, op één plek. Voor iedereen is er iets te doen.

Center Parcs is een uniek concept dat gezinnen de ideale oplossingen biedt om samen mooie momenten te delen. Het merk biedt de mogelijkheid even weg te trekken uit de dagelijkse beslommeringen en samen onvergetelijke momenten te beleven, op basis van zeven kenmerkende pijlers: de natuur, de Aqua Mundo, de activiteiten, de ontspanningsmogelijkheden, de cottages, de Market Dome met boetiekjes en restaurants, en de dienstverlening. Kostbare momenten beleven en tijd maken voor elkaar, dat is waar het bij Center Parcs om draait! Center Parcs staat garant voor een vakantie zonder zorgen, onder meer dankzij de applicatie Planet Center Parcs, voor een vlotte klantenervaring, het hele verblijf lang. 
Meer weten?
www.centerparcs.be

Foto's?
Center Parcs