Hoe bereid je je voor op het WK? Hoe hard kan je tegen een bal trappen en is het mogelijk om het wereldrecord te verbreken? En hoe schatten ...

Vollenbak WK

Hoe bereid je je voor op het WK? Hoe hard kan je tegen een bal trappen en is het mogelijk om het wereldrecord te verbreken? En hoe schatten bekende trainers onze Rode duivels in voor dit WK? Dat zoekt vlogger Michiel Callebaut vanaf maandag 11 juni uit in Vollenbak WK, een nieuw programma van de VTM KIDS-zender KADET.


Michiel, bekend van het VTM KIDS-programma Vloglab, zoekt van maandag tot donderdag om 16.45 uit wat de KADET-kijkers willen weten over het WK.  In het weekend zijn er marathonuitzendingen van Vollenbak WK. De afleveringen zijn ook te volgen via de VTM KIDS-app.

Michiel Callebaut: “Ik heb door YouTube al heel veel kansen gekregen in mijn leven en Vollenbak WK is daar één van. Het is een unieke ervaring: voetballen met Rode Duivels, met jonge talenten, mijn helden ontmoeten op de Gouden Schoen, … Vollenbak WK is een leuke mix tussen ongeziene voetbalskills en onverwachte verhalen. De reis naar Sotsji, waar ik samen met Martijn het WK zal volgen, is de kers op de taart.
Hoe ver schoppen de Rode Duivels het dit WK volgens Martinez, Jean-Marie Pfaff en Ruud Vormer? Michiel trok voor Vollenbak WK gewapend met een goal naar de uitreiking van De Gouden Schoen met als doel aan bekende voorbijgangers een pronostiek vragen voor dit WK. De voetballiefhebbers moesten de bal in één van de vier gaten van de goal trappen met een pronostiek op: eruit na de poule, kwartfinale, halve finale en wereldkampioen. Voetbaltrainer Michel Preud'homme, ex-voetballer Jean-Marie Pfaff, Gouden Schoen-winnaar Ruud Vormer en bondscoach Roberto Martinez waagden zich aan een trap.
Michiel probeert in Vollenbak WK verschillende challenges uit zoals de Penalty challenge met U21-spelers - jonge Duivels -, waaronder Siebe Schrijvers. Daarnaast brengt Michiel reportages over en met bekende voetballers: zo leert hij dansmoves aan Dries Mertens en probeert hij maar liefst 4 wereldrecords te verbreken. Zo probeert hij met Qmusic-dj Vincent Fierens het wereldrecord Fastest Football Kick te verbreken en ook wereldrecords om ter meeste volley’s, zitbal koppen en Panna zijn niet veilig voor Michiel.
Samen met Martijn Debbaut, een vriend en Belgisch kampioen Panna en Vice-kampioen Freestyle, die ooit in de halve finale van Belgium’s Got Talent stond, trekt Michiel ook naar Sotsji om daar samen met de supporters de sfeer op te snuiven. Ze bereiden hun reis naar de speelstad samen voor met KAA Gent-speler Brecht Dejaegere. Michiel gaat ook trainen met Jari Dewolf, een keeper met één arm en speelt samen met het 12-jarige supertalent Rayan Bounida. 
De 22-jarige Michiel uit Zottegem is naast een getalenteerde voetballer, de vlogger achter het Youtube-kanaal MiAndMore. Michiel bereikt met zijn voetbalvlogs maar liefst 160.000 abonnees en ook op Instagram heeft hij 25.000 volgers die fan zijn van zijn voetbaltricks.


Vollenbak WK, vanaf maandag 11 juni van maandag tot en met donderdag om 16u45. In het weekend: marathonuitzendingen.


Meer weten? 
https://www.vtmkids.be/
twitter#vollenbakwk

Foto's?
VTM