Nog heel even en het is weer grote vakantie! Tijd om uit te blazen van een druk schooljaar. Tijd om alle herinneringen een plaatsje te geven...

Proefkonijn gezocht: Mijn schoolfoto-plak-invulboek

Nog heel even en het is weer grote vakantie! Tijd om uit te blazen van een druk schooljaar. Tijd om alle herinneringen een plaatsje te geven. Verzamel de mooiste herinneringen aan de schooltijd van je kind in één uniek foto-plak-invulboek.


Mijn schoolfoto-plak-invulboek van Mama Baas biedt plaats voor de individuele portretfoto's én alle klasfoto's. Plus handige notitieruimte zodat de naam van elk klasgenootje bijblijft. Dit originele album bevat bovendien coole lijstjes met de absolute favorieten van het moment: toekomstdromen, lievelingseten, beste vriendjes ... Leuk voor later!

Getest op kinderen zkt een kandidaat proefkonijntje met tijd in de vakantie om het schoolfoto-plak-invulboek in te vullen. Is dat iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel wat jouw mooiste herinnering aan het voorbije schooljaar is. Reageren kan tot en met dinsdag 3 juli.Het invulboek is te koop voor € 17,99.
Meer weten?
https://www.lannoo.be/nl/mama-baas-mijn-schoolfoto-plak-invulboek

Foto's?
Mama Baas