Wil jij passeren als Neymar of leren schieten als Ronaldo? In het boek F2: Voetbal Academie krijg je gouden tips van YouTube-helden Billy en...

Proefkonijn gezocht: F2 Voetbal Academie

Wil jij passeren als Neymar of leren schieten als Ronaldo? In het boek F2: Voetbal Academie krijg je gouden tips van YouTube-helden Billy en Jezza, beter bekend als F2. Ze zijn de bekendste freestylers ter wereld, hun YouTube-account heeft 6,5 miljoen abonnees!


In F2 Voetbal Academie laten zij jou zien hoe het moet. De beste skills en trucs, stap voor stap uitgelegd, met foto’s én video’s. De Ronaldo Elastico, de Pogba halve volley, vrije trappen, schieten met topspin, en nog veel meer.

Ook krijg je inside-info van supersterren als Kevin De Bruyne, Suárez en Aubameyang. En met de bijbehorende gratis 'F2 Book App' krijg je exclusieve toegang tot speciale video’s om alle skills nog beter te kunnen oefenen!

Getest op kinderen zkt een sportief proefkonijn dat dé beste skills en trucs wil ontdekken. Is dat iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel wie jouw favoriete voetballer/voetbalster is! Reageren kan tot en met dinsdag 19 juni.Dit boek is te koop in de boekhandel voor € 16,99.

Bekijk hier één van hun vele filmpjes.


Meer weten?
http://www.standaarduitgeverij.be

Foto's?
Standaard Uitgeverij