Sinds vandaag kunnen de supporters van het duivelse elftal terecht bij Lidl: jongen of meisje? Klein of groot? Man of vrouw? Iedereen kan bi...

Proefkonijn gezocht: Duivelse Lidl-outfit

Sinds vandaag kunnen de supporters van het duivelse elftal terecht bij Lidl: jongen of meisje? Klein of groot? Man of vrouw? Iedereen kan binnenkort in een gepaste outfit supporteren voor onze Rode Duivels. En wij mogen een proefkonijntje kleden!

Vanaf vandaag helpt Lidl je om in stijl te supporteren! Lidl kleedt niet enkel de kleine supporters, maar ook papa en mama!
Voor de meisjes:
* voetbalshirt: aangenaam draagcomfort dankzij hoog aandeel katoen, € 3,99
* voetbalshort: aangenaam draagcomfort, optimale pasvorm, comfortabele elastische taille met tunnelkoord om de wijdte aan te passen, € 3,99
* supporterspet: aangenaam draagcomfort dankzij puur katoen, verstelbare sluiting om de maat aan te passen, € 4,99Voor de jongens:
* voetbalsweater: aangenaam draagcomfort dankzij hoog aandeel katoen, € 9,99
* voetbaloutfit: 2-delige set bestaande uit voetbalshirt en voetbalshort met elastische taille, € 7,99
* voetbalshirt: aangenaam draagcomfort dankzij puur katoen, € 3,99
* voetbalbermuda: aangenaam draagcomfort, comfortabele elastische taille met tunnelkoord om de wijdte aan te passen, € 4,99
* supporterspet: aangenaam draagcomfort dankzij puur katoen, verstelbare sluiting om de maat aan te passen, € 4,99De kleding is verkrijgbaar in de maten: 110/116 tot 158/164.

Vanaf vandaag verkrijgbaar in je Lidl-winkel, binnenkort hier ook online beschikbaar. Ook mama en papa vinden er een gepaste outfit.Getest op kinderen zkt de grootste kleine supporter. Wij zorgen voor een gepaste voetbaloutfit, voetbal én pet. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan op de blog, per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel waarom jij zo'n duivelse supporter bent! Reageren kan tot en met dinsdag 12 juni.Meer weten?
https://www.lidl-shop.be

Foto's? 
Lidl