Zin gekregen om te voetballen? Wij in elk geval wel! Echt professioneel zien onze 2 wasmanden die als goal dienen er niet uit. Als je het pr...

Leave the room... play outside

Zin gekregen om te voetballen? Wij in elk geval wel! Echt professioneel zien onze 2 wasmanden die als goal dienen er niet uit. Als je het professioneler wil aanpakken, biedt EXIT een uitgebreid gamma voor elke kleine én grote voetballer.

Ben jij een voetballer/voetbalster in hart en nieren? Oefen je voortdurend je balvaardigheid? Trap je elk vrij moment een balletje? Speel je samen met vrienden of vriendinnen de belangrijke matchen na? 

Voetballen zonder doel, dat lukt niet. EXIT heeft een hele reeks doelen waar je uit kan kiezen: stalen doelen, opvouwbare doelen, ...De EXIT rebounders verbeteren je voetbalskills. Koppen, schieten, passen, ... Het wordt een fluitje van een cent!


EXIT heeft een erg ruim gamma: ook pannavelden, ballen en markeringsspionnen vind je er. En wat lijkt het backstop sportnet handig. Zo hoef je niet voortdurend achter de bal rennen, worden de bloemen en planten in de tuin gespaard én moet je niet voortdurend bij je buren gaan aanbellen om je bal terug te vragen.Meer weten?
https://www.exittoys.be/voetbal?sg=

Foto's?
Exit