L.O.L. Surprise! was niks nieuws voor proefkonijn Louana. Ze had thuis al meer dan 30 exemplaren van deze verrassingsbol. Deze L.O.L.-expert...

Spannend, leuk, verrassend én verslavend

L.O.L. Surprise! was niks nieuws voor proefkonijn Louana. Ze had thuis al meer dan 30 exemplaren van deze verrassingsbol. Deze L.O.L.-experte twijfelde dan ook geen seconde om voor ons aan het testen te gaan.

Louana kreeg 2 L.O.L. Surprise! verrassingsbollen. "Louana was superblij. Wat vond ze het spannend", vertelt mama Sandra. 

L.O.L. Surprise! zit boordevol verrassingselementen en speelt in op de unboxing trend. Het avontuur gaat van start met het uitpakken van de verrassingsbol. Deze bol bestaat uit zeven lagen, met in iedere laag een nieuwe verrassing en hints naar het popje dat binnenin op jou zit te wachten. Tijdens het uitpakken vind je geheime boodschappen, stickers, kleding en andere accessoires voor jouw babypopje. In totaal zijn er meer dan 45 verschillende popjes te verzamelen, ieder met een eigen stijl en persoonlijkheid.

 
"Na de eerste bal wou Louana nog eentje, omdat het zo spannend is", zegt mama Sandra. "Wat ik zou veranderen aan dit product, moest ik kunnen? Misschien maar 1 laag plastiek rond de bal en dan de aparte zakjes er anders in verstoppen? Want je vuilbak is rap gevuld met al die plastiek laagjes.Louana blijft grote fan van deze verrassingsballen. Meer zelfs, ze krijgt er maar niet genoeg van. L.O.L. in een paar woorden samenvatten? "Spannend, leuk, verrassend én verslavend!"De L.O.L. Surprise!™ (Lil Outrages Littles), speelgoed sets zijn bestemd voor kinderen vanaf 6 jaar en zijn verkrijgbaar in de speelgoedwinkel. De adviesprijs bedraagt € 9,99 per stuk (of € 7,99 voor de Lil Sisters-pop).
 

Meer weten?
Lolsurprise.com