Voor het eerst zal het parcours van De Ronde van Vlaanderen toegankelijk zijn voor gezinnen. Op zaterdag 31 maart organiseert Ketnet De Rond...

De Ronde van Vlaanderen voor families

Voor het eerst zal het parcours van De Ronde van Vlaanderen toegankelijk zijn voor gezinnen. Op zaterdag 31 maart organiseert Ketnet De Ronde van Vlaanderen voor families.


Tijdens een tocht van 18 kilometer door de Vlaamse Ardennen treed je in de voetsporen van Philippe Gilbert en Peter Sagan, onder enthousiaste aanmoediging van Ketnet-wrapper Thomas Van Achteren en Olly Wannabe. Na de sportieve inspanning is het tijd voor feest. Op de Grote Markt van Oudenaarde zijn er meet & greets met Ketnet-wrapper Sarah Mouhamou, Helden Sieg, Dempsey en Nico én Kaatje. Goocheltrucs leren kan met de kinderen uit het goochelprogramma Trix. Klap op de vuurpijl is een spetterend optreden van De KetnetBand.

Let wel: snel zijn is de boodschap. Want de plaatsen op het parcours zijn beperkt. Inschrijven voor De Ronde van Vlaanderen voor families is gratis en kan vanaf vrijdag 9 maart via deze link. De randanimatie op de Grote Markt van Oudenaarde is wel voor iedereen toegankelijk.

Programma:

8u30: start van de inschrijvingen ter plaatse (inschrijven vooraf via ketnet.be is verplicht)
10u30: einde van de inschrijvingen
11u30: start animatie op de Grote Markt


Meer weten?
https://www.ketnet.be/doen/de-ronde-van-vlaanderen-voor-families

Foto's?
Ketnet