Op maandag 22 januari gaat op Cartoon Network de gloednieuwe animatiereeks 'De heldhaftige Queeste van de Dappere Prins Ivandoe' in ...

De heldhaftige Queeste van de Dappere Prins Ivandoe

Op maandag 22 januari gaat op Cartoon Network de gloednieuwe animatiereeks 'De heldhaftige Queeste van de Dappere Prins Ivandoe' in première.


De reeks werd gecreëerd door de makers van het bijzonder populaire 'De Wonderlijke Wereld van Gumball'. In de 10 x 3 minuten durende afleveringen maken we kennis met Ivandoe, de jonge prins van het bos.Op bevel van zijn vader, The Mighty Stag, wordt hij op een zoektocht gestuurd naar de magische Gouden Veer van de verschrikkelijke Eagle King. Ivandoe wordt tijdens het doldwaze avontuur begeleid door zijn schildknaap, een kleine vogel genaamd Bert. Samen ontdekken zij nieuwe en mysterieuze gebieden in het bos en komen ze onderweg veel eigenaardige wezens tegen.Tegelijk met de reeks wordt ook een webgame gelanceerd, waarbij kinderen volledig interactief op queeste kunnen gaan met Ivandoe en Bert en nieuwe afleveringen kunnen unlocken. De heldhaftige Queeste van de Dappere Prins Ivandoe, vanaf 22 januari elke weekdag om 16u55 enkel en alleen bij Cartoon Network!

Om deze lancering te vieren mogen we morgen een leuke prijzenpakket weggeven van Cartoon Network. Wordt vervolgd...


Meer weten?
http://www.cartoonnetwork.be/

Foto's?
Cartoon Network