Vandaag is Sinterklaas jarig. En ondertussen zie je al op verschillende plekken kerstversiering opduiken. De cadeautjesperiode is dus nog ze...

Proefkonijn gezocht: Wekkerradio Bigben

Vandaag is Sinterklaas jarig. En ondertussen zie je al op verschillende plekken kerstversiering opduiken. De cadeautjesperiode is dus nog zeker en vast niet voorbij. Nog op zoek naar een leuk geschenk? Wat dacht je van het uitgebreide gamma audioproducten van Bigben Interactive? Een coole wekkerradio bijvoorbeeld.

Deze wekkerradio's beschikken over een FM-radio met dimbare LCD display en “Nap”, “Sleep” en “Snooze” functies. Ze zijn onmisbaar op het nachtkastje van elke kleine muziekfanaat! Kies jouw favoriete design: katten, dolfijnen en een hond voor de dierenliefhebbers of een voetbal voor stoere voetballers!


 
De adviesprijs bedraagt € 19,99.


Getest op kinderen zkt een proefkonijn om deze wekker uit te testen. Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vertel hoe jij het liefst gewekt wordt. Deelnemen kan tot en met dinsdag 12 december.Meer weten?
http://www.bigben.eu/

Foto's?
Bigben Interactive