Louis Talpe en Julie Taton schreven dit jaar exclusief voor Unilever ieder een sinterklaasboek. En de Sint deelt gul uit dit jaar. Want je ...

Sinterklaasboeken


Louis Talpe en Julie Taton schreven dit jaar exclusief voor Unilever ieder een sinterklaasboek. En de Sint deelt gul uit dit jaar. Want je krijgt deze boeken helemaal gratis. Het boek van Talpe krijgt de titel ‘Paniek om Amerigo’ en Tatons boek: ‘Nicolaas en de geheime kist’. Heerlijk om (voor) te lezen en het sinterklaasfeest dit jaar extra gezellig te maken. 


Unilever bracht de sinterklaasboeken uit vanaf woensdag 25 oktober 2017. De oplage van de sinterklaasboeken bedraagt maar liefst 150.000 exemplaren. Alle lagere scholen in Belgiƫ krijgen een gratis boek voor hun schoolbibliotheek.

Bij de sinterklaasboeken zijn 27 letterspelletjes ontwikkeld waarmee kinderen op een leuke manier leren lezen en schrijven en die ook nog eens allemaal gratis te downloaden zijn via deze website.Je vindt op de website ook heel wat versiertips voor urenlang knutselplezier:
* levengsgrote pietenpoppen
* Sinterklaas-aftelkalender
* pietjes van een andere planeet
* jouw naam in chocoladeletters
* totempieten en -sinten
* kunstige sinten en pieten
* de slaapkamer van Sinterklaas
* Sinterklaas in jouw foto
* cadeauboten
* een ballon met een geheim

Ook de letterspelletjes zijn zeker de moeite waard. En het is nog leerzaam ook. Deze spelletjes zijn bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar. Bij de meeste spelletjes staan extra opdrachten. 

Klik hier voor al dit materiaal. 

Deze unieke sinterklaasboekenactie is een initiatief van Unilever, in samenwerking met Carrefour Hyper en Carrefour Market. Daar krijgt u de boeken in de actieperiodes gratis, bij aanschaf van 12 euro aan producten van Unilever.
 


Meer weten?
http://www.sinterklaasboeken.be/
#sinterklaasboeken
#livressaintnicolas

Foto's?
Unilever