Koninklijke Jumbo presenteert drie knotsgekke familiekaartspellen die je observatievermogen, geheugen en reactievermogen op de proef stell...

Eindelijk een spel dat ze alleen kunnen spelen

Koninklijke Jumbo presenteert drie knotsgekke familiekaartspellen die je observatievermogen, geheugen en reactievermogen op de proef stellen. Sam en Jill daagden elkaar uit met Crazy Candy.

"Eindelijk eens een gezelschapsspel waar geen mama of papa voor nodig is om telkens na te kijken of er niemand te veel heeft gegooid, te veel stappen heeft gezet, de beurt is overgeslagen, ...", zegt mama Iris. 


In Crazy Candy zoek je de kleurenmatch met één van de zuurtjes en grijp je de kameleon als je deze hebt gevonden. Bij Farm Alarm! doe je het geluid van boerderijdieren na en laat je de bijgevoegde muis piepen als iemand een fout maakt. Met Catch Match draai je kaarten die je zo snel mogelijk met elkaar moet matchen. Degene die als eerste in het bijgeleverde hilarische figuurtje knijpt en de juiste match noemt, krijgt de kaarten. Blijf goed opletten, wees snel en win met deze drie grappige familiekaartspellen.


"Crazy Candy is een simpel spel dat de meisjes eens ALLEEN kunnen spelen. En op de lijst van dingen die ik belangrijk vind bij een spel, staat dit criteria wel zeer hoog genoteerd. De spelregels zijn makkelijk. Je zoekt een snoepje dat de kleurencombinatie heeft van twee kleuren op de kaart die werd omgedraaid. Als je eerst bent; win je de kaart. Indien er geen snoepje bestaat in deze kleuren; mag je het monstertje nemen. Wie een fout snoepje neemt; geeft een kaart terug. En zo door tot als alle kaarten op zijn. Of tot als er te veel discussie is over iemand die heeft vals gespeeld."  Meer weten?
www.jumbo.eu
www.facebook.com/koninklijkejumbo
https://www.youtube.com/user/KoninklijkeJumbo