Al voor de negende keer palmen griezels het pretpark Parc Astérix in tijdens Peur sur le Parc: onvergetelijke animatie en spektakel, met 4 b...

Bibber en beef in Parc Astérix

Al voor de negende keer palmen griezels het pretpark Parc Astérix in tijdens Peur sur le Parc: onvergetelijke animatie en spektakel, met 4 buitengewone nocturnes op zaterdag 28, zondag 29, maandag 30 en dinsdag 31 oktober 2017.

Nieuw op het programma: een griezeltocht, een workshop pompoensnijden en spectaculair vuurwerk tijdens de nocturnes. De beproefde klassiekers: drie spookhuizen, straatshows vol enge griezels, en attracties die volledig werden aangekleed om de bezoekers onvergetelijke ervaringen te bezorgen.

Benieuwd wat ons proefkonijn Sander van één van de vorige edities vond? Lees het snel hier.


Nieuw in 2017:
* Een verlaten kermis onder een sluier van mysterie… Een griezeltocht vol enge verrassingen!
* Een workshop pompoensnijden op maat van de kleinste Galliërs, onder het toeziend oog van twee kunstenaars. De pompoenen zullen de hele dag in het atelier te bewonderen zijn. Aan het einde van de dag kan iedereen zijn kunstwerkje afhalen. Ouders kunnen van de gelegenheid gebruikmaken om in dit rariteitenkabinet enkele heuse kunstenaars aan het werk te zien. Betalende activiteit (€ 5)
* Vuurwerk en percussie: Op het podium stelen artiesten de show met vuur en special effects … een spetterend spektakel! De tempel van OzIris wordt dan weer het decor voor een onvergetelijke klank- en lichtshow vanaf 18u30.
* Aan het einde van de dag baant de spookdrakar zich met zijn talrijke griezels een weg door het park … kippenvel verzekerd!Animatie voor de dapperste Galliërs:
* De wraak van Anubis: Tijdens een tentoonstelling van Egyptische voorwerpen is een horde geesten na eeuwen van gevangenschap ontsnapt uit het Musée du Havre… Betreed de ruimtes op eigen risico en wees op je hoede…!
* Op missie door de kosmos: Reis met Mission Perdue tussen de sterren naar een vreemde planeet, op zoek naar de gestrande bemanning. Maar let op … je bent heus niet alleen in het uitgestrekte universum. Een onvergetelijke 3D-ervaring.
* Het huis van angst: Onbevreesde Galliërs kunnen zich in La Maison de la Peur laten hypnotiseren door dokter Cérébrus. Deze door de wol geverfde zielenknijper en alchemist laat je kennismaken met een wereld vol vampieren, zombies en monsters. Klaar om je grootste nachtmerrie te beleven?
* De show Métamorphosis: Ontdek met eigen ogen hoe een man verandert in een afgrijselijk monster!Animatie voor kleine Galliërs en hun gezin;
In het hele park wordt aangeduid hoe eng de verschillende attracties zijn: ‘petit frisson’ of ‘kippenvel’ voor de allerkleinsten, ‘frayeur modéré’ of ‘gematigd beangstigend’ voor het hele gezin en ‘grosse terreur’ of ‘je grootste nachtmerrie’ voor de meest onbevreesde bezoekers.
* Ongerepte natuur op maat van de kleinste Galliërs!
Het Fôret d’Idéfix (Het bos van Idéfix) is een levende tuin waar de allerkleinsten zich volop kunnen uitleven. Tussen het weelderige groen duiken levensechte wezens op!
* Een magische rit: Er rust een verschrikkelijke vloek op de Nationale 7. Neem plaats achter het stuur van de oude wagens en beleef een bijzondere reis vol obstakels, tovenaars en pompoenen.
* Het Transdémonium: Spoken en dwalende geesten palmen de gangen in en jagen zelfs de stoerste Galliërs de stuipen op het lijf.
* De duivelse ketels: Neem plaats in Les Chaudrons en beleef een duizelingwekkend avontuur. Maar opgelet, je bent hier niet alleen! Spoken duiken met je mee de duisternis in.

* De betoverende show Magna Maleficus: Meerdere voorstellingen per dag laten je kennismaken met dit schrikwekkende personage. Kan jij aan de hypnotiserende krachten van deze meester-tovenaar weerstaan? Een toverspreuk of vloek? Jouw lot ligt in zijn handen!


Kalender:
* Tot zondag 5 november 2017, van 10 tot 18 uur.
* 4 nocturnes op zaterdag 28, zondag 29, maandag 30 en dinsdag 31 oktober, van 19 uur ‘s avonds tot 1 uur ‘s nachts (apart ticket)
* een extra lange dag op zaterdag 4 november, van 10 tot 22 uur

Tarieven:
* Vroegboektarief (7 dagen vooraf): € 41 per volwassene en € 38 per kind
* Standaardtarief: € 49 per volwassene en € 41 per kind
* Nocturnes: € 39 per persoon

* Seizoenspas 2018 (Pass Saison) te koop vanaf 1 september: € 104 per volwassene en € 94 per kind, inclusief toegang tot Peur sur le Parc 2017.Meer weten?
www.parcasterix.fr

Foto's?

Parc Astérix