Wij ontlenen er af en toe eentje in de bib. Een kamishibai. Geloof me: dat is altijd een groot succes! Het kleine theatertje en de grote ver...

Proefkonijn gezocht: Aan de slag met kamishibai

Wij ontlenen er af en toe eentje in de bib. Een kamishibai. Geloof me: dat is altijd een groot succes! Het kleine theatertje en de grote vertelplaten geven toch net dat tikkeltje meer aan je verhaal. Ben jij leerkracht en wil je dit jaar meer aan de slag met je kamishibai? Dan hebben we goed nieuws!

Op vrijdag 25 augustus stelt Inge Umans haar boek "Aan de slag met kamishibai" voor aan het grote publiek. Dit is een praktijkgericht handboek over de Japanse verteltechniek. Het toont hoe je als leerkracht en leesbevorderaar met kamishibai aan de slag kan. Het boek is geschikt voor leerkrachten kleuteronderwijs, lagere school en lerarenopleiding. Ook voor de lessen NT2 (Nederlands voor Anderstaligen) telt het boek bruikbare tips. 

Ben je benieuwd naar het boek? Dan sturen wij je misschien naar de boekvoorstelling? Op vrijdag 25 augustus van 16 tot 19 uur in Borgerhout kan je erbij zijn: 
* Inge Umans vertelt over het ontstaan van het boek
* vertelling met kamishibai vertelplaten
* een woordje uitleg door uitgever Marita Vermeulen
* muzikale omkadering door Croque Manouche
* afsluiting met een hapje en een drankjeWil je er graag bij zijn? Dat kan? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vertel of je al ervaring hebt met kamishibai. Reageren kan tot en met woensdag 23 augustus.


AAN DE SLAG MET KAMISHIBAI
Inge Umans
€ 16,95
http://www.eenhoorn.be/nl/aan-de-slag-met-kamishibai.html

Hier kan je het boek alvast deels inkijken.