Het einde van de vakantie nadert. Tijd om de garderobe schoolproof te maken. Wat denk je van deze selectie uit de nieuwste collectie van het...

Hippe must haves

Het einde van de vakantie nadert. Tijd om de garderobe schoolproof te maken. Wat denk je van deze selectie uit de nieuwste collectie van het Belgische Brian + Nephew?

Brian + Nephew is een Belgisch label dat wordt ontwikkeld door Vlerick NV (Oudenaarde). Het bedrijf zet in op kwaliteit en eerlijke productie. Achter het label staat een gepassioneerd team met liefde voor het vak en een jarenlange expertise in de productie van kinderkleding. 
Hoe cute zijn deze rokjes? De stylingmogelijkheden zijn eindeloos: trendy met een opvallend t-shirt en bomber, classy met een gekleed hemdje en wollen trui.


Streepjes en ruitjes blijven het goed doen. Het bloesje met rasterprint is perfect voor een warme nazomer. Of wat denk je van dit kick-ass houthakkershemd?

 
De jongenscollectie van Brian + Nephew bestaat vooral uit stijlvolle basics, die uiterst comfy zijn. Stoer, maar met de nodige dosis urban chic. Perfect om te stevig in te ravotten dus.Brian + Nephew is er voor kindjes van 2 tot tieners van 18 jaar (of mama's). De collecties zijn verkrijgbaar via de webshop en in geselecteerde boetieks en multibrandstores (onder andere Hudson’s Bay, AS Adventure, Inno, ...).
 

Prijzen:
* broeken vanaf € 54,95

* T-shirts vanaf € 34,95
* rokjes vanaf € 39,95, jurkjes vanaf € 44,95
* sweaters vanaf € 44,95


Meer weten?
https://www.brianandnephew.com/nl/

Foto's?

Brian + Nephew