Het nieuwe schooljaar is weer in zicht. Veel jongens en meisjes beleven 1 september met een dubbel gevoel. Ze willen hun schoolvrienden wel ...

Bijna terug naar school, maar nu nog even niet

Het nieuwe schooljaar is weer in zicht. Veel jongens en meisjes beleven 1 september met een dubbel gevoel. Ze willen hun schoolvrienden wel terugzien maar nog geen huiswerk maken. Ze willen wel graag veel bijleren maar nog niet terug in de rij gaan staan. Of je nu in eerste-schooldag-modus bent of liever nog wat langer geniet van de vakantie: de terug-naar-school outfits van JBC liggen vol ongeduld te wachten om aangetrokken te worden. Met hen eindig je de zomervakantie met een knaller!

De terug-naar-school collectie van JBC is stoer en gekleed tegelijkertijd. Ze bestaat enerzijds uit coole stuks waar je de laatste dagen van de zomervakantie nog lekker mee kan gaan ravotten en anderzijds uit geklede looks die 100% klasfoto- en herfstproof zijn. De Belgische modeketen wil alle jongens en meisjes succes wensen voor het nieuwe schooljaar en zorgt daarom voor een leuk extraatje tijdens het laatste weekend van de zomervakantie. JBC geeft dan een SWIPE T-shirt cadeau bij elke aankoop vanaf €60.


Een SWIPE T-shirt is een must-have voor het najaar. Afhankelijk van je gemoedstoestand, kan je je T-shirt zelf pimpen. Er zitten twee soorten T-shirts in het aanbod. Het ene shirt geeft je de keuze tussen 'yes' of 'no'. Bij het andere stuk kan je kiezen tussen een eenhoorn of een tijger. Je hebt dus telkens twee t-shirts in één! Scoor deze hippe SWIPE t-shirts van dinsdag 29 augustus tot zondag 3 september.

Ook de nieuwe kindercollectie van Veerle Koninckx, ontwerpster, gelukscoach en zelf moeder ligt binnenkort in de winkel. Met haar collectie YOU ARE SPECIAL, wil ze als gelukscoach haar positieve vibes overbrengen naar kledij voor kinderen. "Je bent bijzonder, gewoon zoals je bent. Iedereen heeft zijn eigen talenten en is speciaal op zijn eigen manier," vertelt Veerle. "Specifiek voor deze collectie zijn de levendige herfstkleuren en de egeltjes staan symbool voor vriendschap en voor thuiskomen bij jezelf."Naast de algemene terug-naar-school collectie zet JBC bij het begin van het schooljaar ook Mega Mindy, K3, Plop, Wicky, Ketnet en Piet Piraat in de verf. Deze Studio 100 vrienden zullen je enthousiast vergezellen tijdens je eerste schooldag zodat deze een heus feest wordt.


De volledige back to school collectie is vanaf dinsdag 22 augustus beschikbaar in alle JBC winkels en op www.jbc.com.Meer weten?
www.jbc.com

Foto's?
JBC