Vandaag komt BIGFOOT JUNIOR, de nieuwe animatiefilm van de Belgische animatiestudio nWave, uit in de zalen.

BIGFOOT JUNIOR

Vandaag komt BIGFOOT JUNIOR, de nieuwe animatiefilm van de Belgische animatiestudio nWave, uit in de zalen.

De 13-jarige Adam beslist om zijn vader op te sporen die jaren geleden in mysterieuze omstandigheden verdween. Tot zijn grote verbazing ontdekt hij dat zijn vader niemand minder is dan... de legendarische Bigfoot!


Al die tijd hield hij zich schuil in het woud om zichzelf en zijn gezin te beschermen tegen HairCo: een multinational die erop gebrand is om wetenschappelijke experimenten uit te voeren op zijn uitzonderlijke DNA. Terwijl vader en zoon de verloren tijd inhalen en in het woud wilde avonturen beleven, beseft Adam dat hij de bovennatuurlijke krachten van zijn vader geërfd heeft. Maar ze weten niet dat HairCo hen op de hielen zit en niet zal rusten voor ze Bigfoot gevangen hebben...


nWave ken je misschien van 'Fly me tot the Moon', 'Sammy', 'Sammy2' of 'Flits en het Magische Huis'? Deze animatiestudio is dé expert voor 3D-animatie. En de stemmen van de film zal je ongetwijfeld ook (her)kennen: Roel Vanderstukken, Lien Van de Kelder, Sven De Ridder, Ivan Pecnic, Kobe Verdonck, Dieter Troubleyn, Kobe Vanherwegen en Govert Deploige.Meer weten?
https://kinepolis.be/nl/films/bigfoot-junior

Foto's?

BELGA Movies Management