De laatste zomermaanden zijn ingegaan met een typisch Belgisch weertje, namelijk warm maar vooral ook vochtig. Niet alleen is deze combina...

Bescherming tegen zon & insecten

De laatste zomermaanden zijn ingegaan met een typisch Belgisch weertje, namelijk warm maar vooral ook vochtig. Niet alleen is deze combinatie een nachtmerrie voor iedereen met krullend haar, het is ook de ideale broeihaard voor insecten!  Gelukkig bestaat hiervoor de ideale oplossing. Picasol biedt namelijk bescherming tegen zon EN insecten.

Als je nu op een festival zit, kampeert in de wilde natuur of gewoon geniet van een barbecue in je eigen tuin, Picasol is de ideale zomerpartner voor het hele gezin!

Picasol 2in1 Sun & Insect Protection bestaat in een spray (SPF50) en een niet-vette lotion (SPF 25) die niet alleen snel intrekken, maar ook waterbestendig zijn, lekker ruiken en je optimaal beschermen tegen de UVA en UVB stralen én insectenbeten.

Handig is ook de Picasol 2in1 Body Lotion & Insect Protection die werkt als een hydraterende bodylotion die de huid voedt, herstelt dankzij dankzij allantoïne, vitamine E en Shea boter. Daarenboven houdt  Picasol 2in1 Body Lotion & Insect Protection insecten gedurende 8 uur op afstand. Ideaal om ’s avonds na het zonnen aan te brengen en de hele nacht tegen insecten beschermd te zijn.

De formules van Picasol 2in1 zijn vrij van parabenen en zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar dankzij het huidvriendelijke Icaridine.Picasol Anti-insect Natural biedt een doeltreffende en langdurige bescherming voor gezicht en lichaam tegen vervelende en soms gevaarlijke beten van teken, muggen (ook de mug die het ZIKA virus veroorzaakt!) en andere bijtende insecten. Dit insectenwerend middel, zonder DEET, is een combinatie van natuurlijke ingrediënten en is op basis van citriodiol, het enige natuurlijke insectwerend ingrediënt dat erkend is door de autoriteiten. Door die natuurlijke samenstelling is Picasol Anti-insect Natural de ideale insectenbescherming voor zwangere vrouwen en kinderen vanaf 3 maanden.

De prijzen zijn:
* Picasol 2in1 Sun & Insect Protection SPF25 / SPF50 150 ml: €24,95
* Picasol 2in1 Body Lotion & Insect Protection 150 ml: €19,95
 

* Picasol Roller Kids Anti-Insect Natural 50 ml: € 13,95
* Picasol Roller Anti-Insect Natural 50ml: € 13,95
* Picasol Spray Anti-Insect Natural 70ml: € 13,95Meer weten?
www.oystershell.com
www.picasol.eu


Foto's?
Picasol