Back to school! Waar de één onwijs veel zin heeft om weer naar school te gaan, mag de vakantie van een ander nog wel even duren. Met de toff...

Back to school!

Back to school! Waar de één onwijs veel zin heeft om weer naar school te gaan, mag de vakantie van een ander nog wel even duren. Met de toffe back-to-school producten van hippe webshop kidswithflair.com wordt naar school gaan voor iedereen een feest.


Met de hippe schoolspullen van Kidswithflair.com kunnen alle kinderen het nieuwe schooljaar weer fris en hip beginnen. Geen outfit kan zonder passende schooltas.Felle kleuren, retro printjes, je kunt het zo gek niet bedenken of Kidswithflair.com heeft een toffe tas in haar assortiment. Opvallend dit schooljaar zijn de stoere, schattige en soms strak vormgegeven schooltassen. Naast de bekende mini, midi en maxi tassen van bijvoorbeeld Jeune Premier, zijn er dit schooljaar ook trolleytassen én handige tassen waar een laptop in meegenomen kan worden.  
Naast de toffe tassen heeft de webshop ook zeker hele leuk drinkflessen, brooddozen en snackdozen die kwalitatief goed zijn en onwijs handig. Bij Kidswithflair.com vinden ze het namelijk niet alleen heel belangrijk dat je super cool naar school kan, maar ook dat de kwaliteit naar kindergebruik is.

Meer weten?

www.kidswithflair.com

Foto's? 
kidswithflair.com