In het MOT in Grimbergen ging begin juli Zomeren in het MOT van start. De kinderen maakten al een mozaïek en een wastafel en bakten een Rome...

Zomeren in het MOT

In het MOT in Grimbergen ging begin juli Zomeren in het MOT van start. De kinderen maakten al een mozaïek en een wastafel en bakten een Romeinse lekkernij.

Zomeren in het MOT is animatie voor gezinnen met kinderen van 3 tot 12 jaar. Het is een jaarlijks terugkerende activiteit die tijdens de zomervakantie plaatsvindt aan het Guldendal op maandag, woensdag en vrijdag (behalve feestdagen) in juli en augustus.

Tijdens Zomeren in het MOT reis je terug naar het oude Rome. De voorgaande jaren kwamen de prehistorie en het oude Egypte aan bod.


Lees hier hoe onze proefkonijnen Marie, Louise en Amélie vorig jaar de workshop ervaren hebben.


 
Er zijn workshops per leeftijdscategorie op vaste tijdstippen. Samen maken we een mozaïek, een olielamp, Romeinse lekkernijen en zoveel meer. Ook is er een doorlopend aanbod van 10 tot 16 uur. Zoek naar de Schatten van Vlieg en speur met Molly de mot.

Programma workshops:
3-6 jaar: maandag om 10 uur: Mozaïek
6-12 jaar: maandag om14 uur: Wastafel
3-12 jaar: woensdag om 10 uur: Romeinse lekkernijen
3-12 jaar: woensdag om 14 uur: Romeinse lekkernijen
3-6 jaar: vrijdag om 10 uur: Olielampen
6-12 jaar: vrijdag om 14 uur: Bordspel

Doorlopend aanbod:

* Reis mee naar het oude Rome
* De Schatten van Vlieg
* Speuren met Molly de motVoor wie?
Voor gezinnen met kinderen tussen 3 en 12 jaar. (O)ma en (o)pa doen mee, maak er samen een gezellige dag van in het museum. Er staan tafels en stoelen voor jullie klaar, breng de picknickmand maar mee.

Wanneer?
Elke maandag, woensdag en vrijdag in juli en augustus doorlopend van 10 tot 16 uur. Om 10 en om 14 uur zijn er workshops.

Kostprijs?
Kinderen betalen 6 euro voor Zomeren in het MOT inclusief de toegang tot het museum. Volwassenen betalen de normale toegangsprijs.Plaats?
Het MOT
Guldendal 20, 1850 Grimbergen

Inschrijvingen?
Vooraf inschrijven is niet nodig. Zomeren is bedoeld voor gezinnen.

Meer weten?
http://www.mot.be/nl/beleven/zomeren-in-het-mot


Foto's?
MOT