Deze zomer pakt Center Parcs Les Trois Forêts in het Franse departement Moselle (Lorraine) uit met heel wat nieuwigheden: bijzonder originel...

Uniek en origineel verblijven

Deze zomer pakt Center Parcs Les Trois Forêts in het Franse departement Moselle (Lorraine) uit met heel wat nieuwigheden: bijzonder originele themaverblijven, nieuwe bar- en restaurantinfrastructuren en mooie ruimten voor vrijetijdsbeleving en seminars.

Halfweg juli dit jaar opening de themacottages. Deze 37 kersverse cottages moeten de gasten onderdompelen in een volledig nieuwe en originele verblijfservaring. Deze accommodaties voor 4 tot 6 personen zijn gericht op gezinnen met kinderen en/of jongeren. De thema’s (Dieren in het bos / Prinsessen en Ridders / Avonturen) zijn doorgetrokken in alle kamers van de cottage. De indeling en inrichting bieden de gasten een totaalbeleving binnen het thema, uiteraard met alle comfort van een superieure verblijfsaccommodatie.


* De cottages ‘Dieren in het bos’ zijn bedoeld voor gezinnen met jonge kinderen tussen 3 en 6 jaar. Elke kamer is aangekleed in het specifieke thema van de dierenwereld.* De cottages ‘Prinsessen en Ridders’ zijn gericht op gezinnen met kinderen tussen 6 en 10 jaar. Alle gezinsleden worden tijdens hun verblijf meegezogen in het universum van sprookjes en ridderverhalen.* De cottages ‘Avonturen’ zijn helemaal afgestemd op gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar. De jonge avonturiers wanen zich op kamp, onder een sterrenhemel of in de jungle van het Amazonewoud.


 
Vanaf september gaan de ‘Exclusive’ cottages open voor het publiek. In de zomer van 2018 wordt het aanbod verder uitgebreid met een spa, in samenwerking met Deep Nature®.

"Les Trois Forêts wordt het meest innovatieve vakantiepark van Center Parcs Europa. Het 435 hectare grote domein midden in een bos is een magische plek voor bijzondere, unieke belevenissen. Kinderen, jongeren, koppels, gezinnen… genieten hier van de grootste adrenalinekicks of knusse momenten samen”, aldus Vanessa Diriart, algemeen directeur Center Parcs Frankrijk.Naast de themacottages staat er nog heel wat nieuws op het programma: de opening van exclusieve cottages, de ruimte 'Forest Lodge' en heel wat nieuwe sport- en ontspanningsruimtes. Meer weten?

http://www.centerparcs.be/be-vl/frankrijk/fp_TF_vakantiepark-les-trois-forets/cottages

Foto's?
Center Parcs