De zomervakantie begon grijs en regenachtig. Maar morgen komt de zon! Smoothie-tijd! Niets beters dan een huisgemaakte smoothie om ons van...

Smoothie maken = kinderspel!

De zomervakantie begon grijs en regenachtig. Maar morgen komt de zon! Smoothie-tijd! Niets beters dan een huisgemaakte smoothie om ons van de nodige energie te voorzien en te genieten van al het goede dat fruit en groente ons te bieden hebben. Daarom stelt Delhaize nu drie smoothieboxen voor om eens lekker te kunnen afwisselen.

In elke smoothiebox zit een doos met drie of zelfs vier verschillende soorten fruit en groente om een heerlijke huisgemaakte smoothie samen te stellen, alsook een verklarend receptje. Een smoothie maken wordt vanaf nu kinderspel! We hebben deze originele fruit- en groentemengelingen zo samengesteld dat je nieuwe smaken kan ontdekken. Er is dus zeker voor elk wat wils! En je moet ze gewoon testen! Zo heb je bijvoorbeeld peer met komkommer, of pastinaak met mango,... Mmm, verrukkelijk gewoon! Het enige dat jij nog moet doen, is je blender opstarten.


Delhaize varieert het plezier met 3 verschillende boxen: (
Van 600g tot 900g - €3,99.)
* Pastinaak - wortel - mango
* Sinaasappel - wortel - passievruchten
* Citroen - gember - komkommer - peer 


 
Meer weten?
www.delhaize.be


Foto's
Delhaize