kKaZz en zijn BFF Tia Mia kamperen in de Witte Bergen in Lichtaart. Als ze 's morgens wakker worden, kruipen er heel gekke kriebeldiertj...

Proefkonijn gezocht: kKaZz krijgt de kriebels

kKaZz en zijn BFF Tia Mia kamperen in de Witte Bergen in Lichtaart. Als ze 's morgens wakker worden, kruipen er heel gekke kriebeldiertjes rond hun tent. Tia Mia vindt ze wel grappig en wil graag het bos ingaan om meer over de diertjes te leren. 'Brrrr, hier krijg ik de kriebels van', zegt kKaZz. Maar hij is dapper en gaat toch mee op ontdekking. Jij toch ook?


Ben je tussen 7 en 10 jaar, dan is deze gps-zoektocht echt iets voor jou!

Je reserveert minstens twee dagen op voorhand een gps-toestel bij Toerisme Kasterlee.
Je betaalt 15 euro huur en 50 euro waarborg per toestel. Per toestel kunnen er 5 kindjes op stap. De wandeling start aan Floreal Kempen in Lichtaart, telt 2,5 km en duurt ongeveer 1,5 uur.
Deze tocht in niet toegankelijk voor rolstoelen en moeilijk berijdbaar voor buggy's.
Op dinsdag kan je geen gps-toestel huren.


kKaZz is in zijn vrije tijd scheidsrechter. Net voor een belangrijke voetbalwedstrijd vond hij zijn scheidsfluitje niet meer. We stuurden Klaas, Nelle en Joke vorig jaar op pad om te helpen zoeken. Klik hier om hun verslag te lezen. 


Het concept is dit keer wat anders. Dit jaar zoek je geen schat, maar een codewoord. Via internet kan je de verrassing dan downloaden. Een nieuw concept, dat moeten we uittesten!

Getest op kinderen zkt een proefkonijn om samen met kKaZz en Tia Mia het bos in te trekken. Wil je meer over de diertjes weten? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vertel van wie jij de kriebels krijgt. Reageren kan tot en met dinsdag 1 augustus.


Meer weten?
http://www.visitkasterlee.be/product/256/kkazz-krijgt-de-kriebels

Foto's?
Kasterlee