Nieuwe kleuren, accessoires en een heus ontwerpstation voor glitterkralen geven nog meer glans aan de populaire Gel-a-Peel productlijn. Zin...

Proefkonijn gezocht: Gel-a-Peel Starter Kit + Accessoires 3 Pack

Nieuwe kleuren, accessoires en een heus ontwerpstation voor glitterkralen geven nog meer glans aan de populaire Gel-a-Peel productlijn. Zin om uit te testen?


De speelgoedlijn Gel-a-Peel bestaat sinds vorig jaar en is sindsdien een heus succes geworden onder jonge meiden. Bekijk hier wat ons proefkonijn Line van Gel-a-Peel vond. Met Gel-a-Peel creëer je modeaccessoires in je eigen stijl. Het is ontzettend leuk om eigen designs te showen en te delen met vriendinnen. Maak je eerste armbandjes met behulp van ontwerpsjablonen en eenmaal de smaak te pakken, kan er volop geëxperimenteerd worden met kleuren, vormen en designs. Spelenderwijs leer je modeaccessoires maken die bij jouw stijl passen. Gel-a-Peel maakt bij meiden de innerlijke designer los! Ontwerp. Peel. Draag en deel!
 
Ontwerpstation voor glitterkralen

Het Gel-a-Peel Ontwerpstation voor glitterkralen is nieuw in de Gel-a-Peel collectie. Met dit ontwerpstation kan je je eigen kralen ontwerpen en maken. Het is heel makkelijk en leuk! Ontwerp je kralen op de kralenstaafjes van het station, maak ze los, rijg ze aan elkaar en draag je eigen kralensierraad! Daarnaast kan je ook ringen en potloodgrepen maken. Dit Gel-a-Peel Ontwerpstation voor glitterkralen bevat 3 tubes glinsterende, gekleurde gel om meer dan 100 kralen te maken!
Adviesprijs: € 25,99Starter Kits met fantastische kleuren
Met Gel-a-Peel kan je modieuze sierraden en lifestyle-accessoires maken in allerlei kleuren, en dit voorjaar lanceert MGA 4 Starter Kits met fantastische kleuren. Nu bevat de Gel-a-Peel Starter Kit collectie ook tubes met gekleurde gel in parelmoer lavendel en perzik, glanzend violet en neon roze. Leuke kleuren, vele mogelijkheden en vooral veel fun met Gel-a-Peel!

Adviesprijs: € 7,99Nieuwe varianten op de Accessoires 3 Pack
Word het stralende middelpunt met deze Gel-a-Peel Accessoires 3 Packs, nu beschikbaar in 2 varianten: Glow in the Dark en Parelmoer Pastel. Beide packs bevatten 3 tubes met gekleurde gel om de sjablonen in te kleuren én een NIEUWE manier om de gel te gebruiken! Met elk hun eigen gel-mal en de wisser maak je in no time nieuwe perfecte vormen nieuwe creaties te maken. De Glow in the Dark Pack gebruik je om cijfers, letters en emoji's te maken die oplichten in het donker! Met de mal uit de pastelkleurige 3-pack maak je edelstenen met parelmoerglans ! Zo maak je met elke Pack meer dan 60 accessoires!

Adviesprijs: € 18,99Getest op kinderen zkt een proefkonijn dat wil schitteren in zelf gemaakte juwelen. Je krijgt een Starter Kit Pearly Peach en Gel-a-Peel Accessoires 3 Packs Parelmoer Pastel. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vertel waarom jij graag juwelen draagt. Reageren kan tot en met dinsdag 11 juli.


Meer weten?

http://www.gel-a-peel.com/
Check Gel-a-Peel op Instagram via Gelapeelnl of #gelapeelnl


Foto's?
Gel-a-Peel


Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden kan ook, dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. In ruil voor het product verwachten we een verslag en foto's.