Met (kleine) kindjes in huis beleef je elke dag leuke momenten. Vergeet jouw mooiste herinneringen aan je kleintje niet vast te leggen. Verz...

Proefkonijn gezocht: Bijzonder foto-plak-invulboek

Met (kleine) kindjes in huis beleef je elke dag leuke momenten. Vergeet jouw mooiste herinneringen aan je kleintje niet vast te leggen. Verzamel ze in een uniek foto-plak-invulboek.


Mama Baas brengt een bijzonder foto-plak-invulboek voor al die onvergetelijke babyherinneringen uit. Met hippe vormgeving en leuke invullijstjes.


Het eerste badje, het eerste uitstapje, die eerste glimlach, het eerste fruitpapje, de eerste stapjes, etc. Onvergetelijke momenten om keer op keer van te genieten!  

Getest op kinderen zkt een mama of papa om dit uniek foto-plak-invulboek in te vullen. Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vertel jullie mooiste herinnering. Reageren kan tot en met dinsdag 18 juli.

MIJN BABYFOTO-PLAK-INVULBOEK
Sofie Vanherpe, Emma Thyssen
€ 17,99
https://www.lannoo.be/nl/mama-baas-babyfoto-plak-invulboek 

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden kan ook, dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. In ruil voor het product verwachten we een verslag en foto's.