De laatste week van het schooljaar gaat in. Het aftellen naar die langverwachte zomervakantie kan beginnen! De zomer staat bij Pierre & ...

Zon, zalig nietsdoen en barbecues

De laatste week van het schooljaar gaat in. Het aftellen naar die langverwachte zomervakantie kan beginnen! De zomer staat bij Pierre & Vacances in het teken van het gezin!


De zomer, dat is zon, zalig nietsdoen, barbecues ... met het hele gezin! De vakantieperiode vereist flink wat gepuzzel als men jong én oud wil tevredenstellen! Pierre & Vacances heeft een hele reeks nieuwe activiteiten en formules uitgewerkt voor verblijfsvakanties op maat waarin zowel ouders als kinderen zich helemaal kunnen vinden. Pierre & Vacances staat borg voor een droombestemming voor het hele gezin: aan zee, in de bergen of in de natuur!

Op vakantie met een baby vanaf 3 maanden  
De 22 residenties ‘aanbevolen voor baby’s’ zijn perfect op maat van de allerkleinsten én hun ouders! Bij aankomst ontvang je een tas boordevol knutselmateriaal om tijdens de vakantie enkele leuke, creatieve momenten te delen met je jonge kroost. 


Daarnaast kan je aan de receptie een ‘kamishibai’ of Japans verteltheater ontlenen. Dat is een houten theaterdecor met illustratieplankjes die de kleintjes onderdompelen in een heuse fantasiewereld. 
In de natuur

Residentie Pierre & Vacances La Petite Venise*** - Colmar
In het hartje van het charmante Colmar biedt residentie La Petite Venise*** appartementen met een hedendaags design, geënt op de regionale tradities. De meeste accommodaties zijn uitgerust met een zuidgericht balkon of terras dat zorgt voor een maximale zomerse lichtinval. De residentie is de ideale uitvalsbasis voor activiteiten in de stad: bootje varen op de kanalen, het historische centrum verkennen, ... Colmar is een gemoedelijke bestemming, ideaal voor gezinnen. Mooi meegenomen: het binnenzwembad met plonsbad!

€ 870 per week van 19 tot 26 juli 2017
2-kamerappartement voor 4 personen 
In de bergen
Residentie Pierre & Vacances Les Rives de l’Aure*** - Saint-Lary-Soulan
Een zomervakantie in de bergen voelt als een actieve gezondheidskuur ver weg van de overvolle stranden! Residentie Les Rives de l’Aure*** is een authentiek Pyrenees dorp in het hart van de Aurevallei, van waaruit heel wat wandelroutes vertrekken. Een ideale dag begint met een stevige wandeltocht doorheen het bijzonder mooie natuurgebied en eindigt met een heerlijke duik in het verwarmde buitenzwembad met solarium. Mooi meegenomen: de vlot bereikbare thermale baden, het paradepaardje van dit resort!

€ 1008 per week van 29 juli tot 5 augustus 2017
2-kamerappartement voor 4 tot 5 personen
Aan zee

Residentie Pierre & Vacances Le Hameau de la Pinède*** - Hyères
Le Hameau de la Pinède*** is een residentie met appartementen en huizen in de typische Provençaalse bouwstijl, geschikt voor 4 (studio) tot 8 personen (huis). De accommodaties zijn voorzien van een balkon of terras van waaruit alle gasten uitzicht hebben op de prachtige tuin. De residentie beschikt over een speeltuin en een beachvolleybalveld voor liefhebbers van een sportieve vakantie. Mooi meegenomen is het witte zandstrand van de Côte d’Azur dat op slechts 350 m van het resort ligt. Zonnekloppers weten waarheen!

€ 2193 per week van 19 tot 26 augustus 2017
2-kamerappartement voor 4 tot 5 personen     
Op vakantie met kinderen van 3 tot 17 jaar
Dorpen en residenties met animatie  

Pierre & Vacances heeft een vakantieformule uitgewerkt waarin ruimte is om samen met het gezin te genieten, maar waarin ook rustpunten met z’n tweetjes mogelijk zijn. 16 vakantiedorpen bieden de nieuwe Clubformule aan! Terwijl het jonge volkje zich uitleeft in de kinderclubs, kan je als ouder deelnemen aan 2 sportactiviteiten of uitstappen inbegrepen in de formule.

Pierre & Vacances heeft de kinderclubs ingedeeld in leeftijdscategorieën: de Miniclub voor kleuters van 3 tot 5 jaar, de Kidsclub voor 6 tot 8-jarigen, de Juniorclub voor kinderen van 9 tot 12 jaar en de ‘SpOt’ voor jongeren tussen 13 en 17 jaar. Nieuw dit jaar in de Clubformule: een culturele, sportieve of gastronomische activiteit voor het hele gezin en een volledige ‘kinderdag’ mét lunch! 
Voor gezinnen die hun vakantie in één van de residenties willen doorbrengen, biedt Pierre & Vacances 14 accommodaties met animatie. Kinderen en ouders zijn er welkom voor gezamenlijke activiteiten onder begeleiding van een animator. Voor een geslaagde vakantie met het hele gezin!


In de natuur

Dorp Pierre & Vacances Pont Royal en Provence**** - Côte d’Azur
Dit 180 ha grote autovrije vakantiedorp halfweg tussen Aix-en-Provence en Avignon is de ideale uitvalsbasis voor een verkenning van de Provence. De appartementen, huisjes en villa’s zijn opgetrokken in de architecturale stijl van de streek. Ze baden in de typische charmante sfeer van een Provençaals dorp met een centraal plein omgeven door restaurants en winkels. De Vallée des Loisirs heeft alles in huis om het de vakantiegangers naar hun zin te maken: Fantasy Racer reuzenglijbanen, een golfslagbad, een wildwaterbaan, een plonsbad en een kinderboerderij. Daarnaast is er de uitzonderlijke 18-holesgolfbaan en een manege die de hele zomer lang paardrijlessen en tochtjes te paard aanbiedt. Mooi meegenomen: tweemaal per week is er op het dorpsplein een lokale, artisanale markt met streekproducten!

€ 1430 per week van 5 tot 12 juli 2017
2-kamerappartement voor 4 tot 5 personen
In de bergen
Residentie Pierre & Vacances Plagne Lauze*** - Plagne 1800
De residentie Pierre & Vacances Plagne Lauze*** met het Green Key Ecolabel bestaat uit 7 chalets in de authentieke stijl van een dorp uit de Savoye. Plagne 1800 staat voor rust en ontspanning in een groene bosrijke omgeving. Het gezinsresort maakt deel uit van de ‘Residenties met animatie’ waar ouders en kinderen zich samen kunnen uitleven in diverse begeleide activiteiten. Voor een gezonde vakantie samen met het hele gezin! Mooi meegenomen: het verwarmde buitenzwembad en de speelzaal waar iedereen zijn hart kan ophalen.

€ 545 per week van 21 tot 28 augustus 2017
3-kamerappartement voor 6 tot 7 personen

Aan zee
Dorp Pierre & Vacances Les Restanques du Golfe de Saint-Tropez**** - Côte d’Azur
Het domein Les Restanques du Golfe ligt in een aangelegd park van 25 ha met een fantastisch uitzicht over de Middellandse Zee. Dit vakantiepark werd op natuurlijke wijze geïntegreerd in de omgeving en biedt diverse accommodaties, van appartementen tot duplexvilla’s met zeezicht. Aan zon en water geen gebrek: het dorp beschikt over 3 zwembaden verspreid over het domein en het fijnzandstrand bevindt zich op slechts 3 km. Mooi meegenomen: stoom afblazen of genieten van pure me-time in de Deep Nature Spa®.

€ 2324 per week van 31 juli tot 7 augustus 2017
2-kamerappartement voor 4 tot 5 personen met zeezicht

Meer weten?

https://www.pierreetvacances.com/nl-nl

Foto's?

Pierre & Vacances