Zeeman textielSupers, een van grootste discount retailers, viert de 50ste verjaardag van haar succesvolle winkelformule. Naast een gratis ...

Zeeman blaast 50 bellen uit

Zeeman textielSupers, een van grootste discount retailers, viert de 50ste verjaardag van haar succesvolle winkelformule. Naast een gratis bellenblaas voor alle klanten, organiseert Zeeman op zaterdag 3 juni een internationale recordpoging bellenblazen. Alle winkels doen mee met deze speciale en feestelijke actie.

Zaterdag 3 juni 2017 om 14 uur organiseren alle Zeeman-filialen een internationale recordpoging bellenblazen. Dit doen ze door het grootst aantal mensen tegelijkertijd te laten bellenblazen en dat op verschillende locaties verspreid over zeven landen. Het huidige record staat momenteel op naam van het Verenigd Koninkrijk. Zij wisten in 2007 maar liefst 34 529 mensen op 198 verschillende plekken op hetzelfde moment te laten bellenblazen. Met de ruim 1 280 filialen wil Zeeman dit record ruimschoots verbeteren. Dit belooft zonder twijfel een groot spektakel te worden.


Om het feest helemaal compleet te maken trakteert elk Zeeman-filiaal, iedere klant in de periode van zaterdag 27 mei tot en met vrijdag 9 juni 2017 op een gratis bellenblaas. Maar dat is nog niet alles, want klanten maken ook kans op grotere prijzen zoals een bellenblaaspakket, een ballonvaart voor twee personen of zelfs een volledig verzorgde cruise in de Carribean voor twee personen.Meer weten? 

Foto's?
Zeeman