Alle geesten en spoken opgepast: eindelijk zijn de PLAYMOBIL Ghostbusters™ er! De Ghostbusters Peter Venkman, Ray Stantz, Egon Spengler e...

Who you gonna call?

Alle geesten en spoken opgepast: eindelijk zijn de PLAYMOBIL Ghostbusters™ er! De Ghostbusters Peter Venkman, Ray Stantz, Egon Spengler en Winston Zeddemore nemen hun intrek in kinderkamers en gaan samen met alle kleine en grote fans op spokenjacht.

De laatste tijd waren er in de PLAYMOBIL-wereld regelmatig meldingen van mysterieuze geluiden, rare gewaarwordingen en rondzwevende meubels. En ineens dook ook overal groen slijm op... De onverklaarbare gebeurtenissen trokken overal de aandacht en zorgden voor nogal wat speculatie, zelfs de politie was radeloos.

Volgens de laatste berichten zijn spoken verantwoordelijk voor alle commotie: de Ghostbusters™ brandweerkazerne slaat alarm!Maar gelukkig is de redding nabij, de Ghostbusters kunnen in hun Ecto-1 overal in een mum van tijd zijn. Of het nu gaat om Slimer of de Terror Dogs, de iconische parapsychologen kunnen met hun PKE-meters elk spook opsporen, al verstopt deze zich nog zo goed.


Met de apparatuur van de Ghostbusters kunnen de spoken overal ontdekt en gevangen worden, of ze zich nu schuilhouden in de kinderkamer, het keukenkastje of op zolder. Maar wacht! De Stay Puft Marshmallow Man waart nog rond in de stad... Lukt het de Ghostbusters om hun tot nu toe sterkste tegenstander te verslaan?

 
Alle spoken opgepast! De PLAYMOBIL Ghostbusters krijgen hulp van talloze kleine Ghostbustertjes. Protonstralen en spokenvallen in de aanslag, de jacht kan beginnen!

De adviesprijzen zijn: 
* brandweerkazerne: € 79,99
* Ecto-1: € 46,99
* Stay Puft Marshmallow Man: € 21,99
* Slimer en hotdogkraam: € 16,99
* Venkman en Terror Dogs: € 12,99 
* Sprengler en Geest: € 7,99 


Meer weten?
http://www.playmobil.be

Foto's
PLAYMOBIL