Koninklijke Jumbo presenteert drie knotsgekke familiekaartspellen die je observatievermogen, geheugen en reactievermogen op de proef stellen...

Proefkonijnen gezocht: Knotsgekke familiekaartspellen

Koninklijke Jumbo presenteert drie knotsgekke familiekaartspellen die je observatievermogen, geheugen en reactievermogen op de proef stellen. Elk spel bevat een komisch knijpfiguurtje dat een leuke twist geeft aan het spel.


In Crazy Candy zoek je de kleurenmatch met één van de zuurtjes en grijp je de kameleon als je deze hebt gevonden. Bij Farm Alarm! doe je het geluid van boerderijdieren na en laat je de bijgevoegde muis piepen als iemand een fout maakt. Met Catch Match draai je kaarten die je zo snel mogelijk met elkaar moet matchen. Degene die als eerste in het bijgeleverde hilarische figuurtje knijpt en de juiste match noemt, krijgt de kaarten. Blijf goed opletten, wees snel en win met deze drie grappige familiekaartspellen.

 
Crazy Candy
Vanaf 5 jaar, 2 – 6 spelers
O nee! De snoeppot is omgevallen en het Crazy Candy monster ligt op de loer. Draai de kaarten en vind als eerste een kleurenmatch met één van de zuurtjes. Als er geen match is, gaan de kaarten naar het Crazy Candy monster. Wie wordt de snelste snoeper?
60 snoepjeskaarten, 4 zuurtjes en 1 piepend monster.Farm Alarm!
Vanaf 6 jaar, 2 – 6 spelers
In deze leuke variant op Memo moet je goed onthouden welke boerderijdieren er onderop de kaarten staan en hun geluiden nadoen. Kraai als een haan, hinnik als een paard en blaf als een hond. Wie als eerste in de muis knijpt als iemand een fout maakt, wint de kaarten.
60 dierenkaarten en 1 piepende muis.Catch Match
Vanaf 6 jaar, 2 – 6 spelers
Ga de strijd aan met je tegenspelers in dit kleurrijke en razendsnelle kaartspel. Draai een kaart, vind de match in kleur, vorm of aantal en grijp de kameleon! Je wint de kaarten als je de snelste bent. Blijf wel goed opletten, want er zijn meerdere mogelijkheden.
80 speelkaarten en 1 piepende kameleon


De kinderen van YouTubekanaal ‘Kleintjes’ hebben Catch Match al getest! Bekijk de video hier.


Getest op kinderen zkt 2 proefkonijntjes met een knotsgekke familie om een spel uit te testen. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vertel wat jouw familie knotsgek maakt. Reageren kan tot en met dinsdag 13 juni.

Crazy Candy, Farm Alarm! en Catch Match zijn nu verkrijgbaar bij alle grote speelgoedwinkels en Bol.com voor € 10,99.Meer weten?
www.jumbo.eu
www.facebook.com/koninklijkejumbo
https://www.youtube.com/user/KoninklijkeJumbo

Foto's?

Jumbo