Welkom in de wereld van de dino's! Reis door de Gyrobol-vallei, laat je natspatten bij de Voedershow Mosasaurus en ontdek de wetenschap ...

Proefkonijn gezocht: Jurassic World

Welkom in de wereld van de dino's! Reis door de Gyrobol-vallei, laat je natspatten bij de Voedershow Mosasaurus en ontdek de wetenschap achter de dinosaurussen in het themapark Jurassic World. Met in de hoofdrol je favoriete dino's uit de film en vijf interactieve dinosaurussen in de gratis app, is dit het perfecte boek voor elke fan van Jurassic World.

Jurassic World van Caroline Rowlands is het officiële boek dat gelanceerd wordt als spin-off bij de gelijknamige film. Jurassic World is de opvolger van Jurassic Park van Steven Spielberg. Maak een reis door de vallei en maak kennis met verschillende dino's. Hoe leefden ze, wat was hun kracht en welke dinosauriër was het gevaarlijkst? Met de gratis app kun je de dino's uit het boek tot leven toveren! Laat dinosauriërs uit Jurassic World je leven binnen wandelen. Spannend!


Getest op kinderen zkt een proefkonijn zonder vrees. Durf jij de dino's tot leven laten komen? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vertel wat jij zou doen moest je plots een dino tegenkomen. Reageren kan tot en met dinsdag 20 juni.


JURASSIC WORLD
Caroline Rowlands
€ 12,99
http://www.kosmosuitgevers.nl/boek/jurassic-world/ 

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden kan ook, dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. In ruil voor het product verwachten we een verslag en foto's.