Gisteren kon je al lezen over ons eigen ZebraBook waarin Elien de hoofdrol speelt. En we hebben goed nieuws! Want vanaf vandaag maak je kans...

Proefkonijn gezocht: Gepersonaliseerd ZebraBook

Gisteren kon je al lezen over ons eigen ZebraBook waarin Elien de hoofdrol speelt. En we hebben goed nieuws! Want vanaf vandaag maak je kans op zo'n magisch gepersonaliseerd verhaal!


Lees hier het blogbericht van gisteren over het Belgische succesverhaal ZebraBook. ZebraBook is een 100% Belgische uitgeversonderneming gespecialiseerd in het schrijven en produceren van gepersonaliseerde kinderboeken. De boeken vertellen een verhaal waarbij jouw kindje als hoofdpersonage een magisch en leerrijk avontuur beleeft. Ook wordt een persoonlijke toets aan het unieke kinderboek gegeven door in de titel de naam van het kindje te verwerken.


Getest op kinderen zkt één proefkonijn dat graag de hoofdrol wil spelen in zijn/haar eigen boek. Je kan kiezen uit één van de 3 verhalen:
* het dierenboek (0-4 jaar): de dieren uit het bos schenken aan de hand van een mooi versje het pasgeboren kindje elk een letter om zo het kindje een unieke naam te geven.
* het talentenboek (4-8 jaar): feeën kennen het kindje verschillende talenten toe die goed van pas komen in hun verdere leven en talenten zijn hierbij niet beperkt tot de klassieke stereotypen.
* het Europa tour boek (4-10 jaar): je kindje gaat doorheen Europa op zoek naar de 26 letters van het alfabet waarbij hij of zij de schoonheid van het diverse Euopa leert kennen.Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vertel welk van de 3 boeken het meest op jouw lijf geschreven is. Reageren kan tot en met dinsdag 4 juli.


Meer weten?
https://www.zebrabook.com