Gevarieerde, gezonde én leuke lunchtrommels maken de lunch van je kinderen speciaal. Bento is ongetwijfeld ook iets voor jou! Webshop De Leu...

Proefkonijn gezocht: De Leukste Lunch

Gevarieerde, gezonde én leuke lunchtrommels maken de lunch van je kinderen speciaal. Bento is ongetwijfeld ook iets voor jou! Webshop De Leukste Lunch zet je gegarandeerd op weg. En wij mogen alvast één basispakketje laten uittesten. Smakelijk!


Bij De Leukste Lunch vind je hippe broodtrommels , lunchtrommels met meer vakken, rugtassen om je lunch in te bewaren, lekvrije en hippe drinkbekers, drinkflessen en drinkzakken, van lunchprikkers en leuke uitstekers voor boterhammen, ham, kaas en fruit tot ligadoosjes en snackdoosjes en geweldige eivormpjes! Kortom: alles om je doodgewone lunch om te toveren tot een magisch moment.

Je vindt er ook massa's tips en inspiratie voor leuke en gevarieerde lunches. De Leukste lunch zorgt voor een glimlach op je gezicht! Daar zorgt zaakvoerster Marije persoonlijk voor. "In Japan en Amerika is bento al langer een hype. Kinderen worden daar verrast tussen de middag met een leuke, gezonde en gevarieerde lunch. En reken maar dat de lunchtrommels weer leeg naar huis gaan", vertelt ze. Marije is zelf mama van 2 kinderen. Haar oudste dochter van 8 is een moeilijke eter. En zo is de bal aan het rollen gegaan. Mét succes!

  
Ons hoeft Marije alvast niet te overtuigen van het bento-plezier. Wij zijn helemaal mee! Mijn schuif ligt vol uitstekers, prikkers, eivormpjes, ... En de meisjes eten echt beter sinds ik aan de presentatie werk. Elien komt 's avonds af en toe al eens piepen in haar brooddoos en kijkt dan al uit naar haar lunch van de volgende dag. Het is nochtans een moeilijke eter! Komkommer... Jakkes! Tenzij die komkommer tandjes en oogjes krijgt en helemaal niet meer op een komkommer lijkt, maar op een vrolijke krokodil. Komkommers lust ze niet, maar krokodillen wel!

We mogen van Marije van De Leukste Lunch een pakketje laten uittesten door één van onze proefkonijntjes. Het pakket bevat:
* een olifant sandwich cutter: deze leuke boterham uitsteker bestaat uit moeder olifant en baby olifant. 
https://www.deleukstelunch.nl/nl/7408978/olifant-sandwich-cutter, € 4,95 * set met 7 Honden en katten prikkers: leuke prikkers van schattige honden en katten. De prikkers toveren een lach op het gezicht van jouw dierenfan als hij/zij de broodtrommel opent.
https://www.deleukstelunch.nl/nl/hondenenkattenprikkers, € 5,50* eivormpje vis: eivormpje om een gekookt ei te vormen tot een leuke vis.
https://www.deleukstelunch.nl/nl/eivormpje-vis, € 2,95


* minibakje: Heel leuk roze mini bakje met stippen. Ideaal om bijvoorbeeld smeerkaas, boter, siroop of choco mee te nemen in kleine porties. Of voor rozijntjes, nootjes of gedroogd fruit als lekkere snack in je lunchtrommel. Of wat dacht je van ketchup, dipsausje of mayonaise voor bij je salade of eitje?
https://www.deleukstelunch.nl/nl/mini-bento-bakjes-strepen-en-stippen, € 1,5


* 2 mini uitstekertjes

Getest op kinderen zkt een proefkonijn om deze leuke set uit te testen. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vertel wat jij het liefst krijgt in je brooddoos. Reageren kan tot en met dinsdag 27 juni.
 

Meer weten?
https://www.deleukstelunch.nl/ 

Foto's?
De Leukste Lunch